Inspiratie
Vegan Meringue
Crème van olijven
Whisky Ijs met Ananas
Vegan madeleines van olijven
Shaved crémeux van Citroen & Mango
Klassiek oubliebeslag
Gouden Bier Bloem
Florentine Rice Crispy Crunch
Bloemkool texturen met Crunchy granen
Oubliebeslag met groene kruiden
Dashi Crunch Deluxe
Madeleines met lakkage van framboos
Worstenbroodje met Corn Panko Kimchi
Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux
Quinoa Krokantje Deluxe
Worstenbroodje Deluxe
Pétale Chocolate Noisette met Crème van Kalamansi
Pâtes de fruits
Dessert Rood Fruit
Pan Cristal met Carpaccio van tomaat en crème van Burrata
Koudgerookte zalm met crispies
Waco Taco
Gepaneerde mini burrata
Crème brûlée yoghurt Culinary Inovators ‘22
Gelakte aubergine met Rice Crispies en Crunchy Grains & Seeds
Pastasalade met Tasty-Bites Octopus & Kimchi en Rice Crispies Tomato
Pastasalade afgewerkt met Tasty-Bites Octopus & Kimchi en Rice Crispies Tomato.
Ring van Burrata met tomaat en Spongecake van Basilicum
Ring van Burrata met tomaat en Spongecake van Basilicum afgewerkt met Rice Crispies Tomato
Cremeux van hazelnoot
Cremeux van hazelnoot gemaakt met Natural Paste Hazelnut en Gelatin Powder.
Citrusdessert
Ganache
Ganache gemaakt met Agar+
Poké Bowl met Rice Crispies Wasabi en Tasty-Bites Seaweed & Nori
Poké Bowl afgewerkt met Rice Crispies Wasabi en Tasty-Bites Seaweed & Nori.
Nobashi Garnaal
Nobashi Garnaal gemaakt met Corn Panko Kimchi.
Sushi met Corn Panko Green Herbs
Sushi afgewerkt met Corn Panko Green Herbs.
Lamsfilet met Corn Panko Green Herbs
Loempia met Corn Panko Kimshi en Natural Sauce Wasabi
Loempia en Nobashi Garnaal met Corn Panko Kimshi en Natural Sauce Basil
Gefrituurde burrata
Gefrituurde burrata met Corn Panko Green Herbs
Taco van Yoghurt Culinary Innovators '22
Krokant van pompoen
Krokant van chocolade
Zomers Dessert
Krokant van framboos
Krokant van chocolade & karamel
Spongecake van groene kruiden met gerookte paling
Sferische olijf met krokant van pompoen
Tartaar van rode biet
Crémeux van passievrucht met chocoladekrokant
Spongecake van groene kruiden
Suikerbol met espuma van yoghurt
Suikerbol met espuma van yoghurt en crémeux van witte chocolade
Krokant van pistache met Mini Quenelle Caramel
Tarte Citron met Meringue Italienne
Krokant van wortel
Koudgerookte zalm met structuren van zure room
Bordalou Parisienne
Herfst in het bos
Kerstbal
Gel van Rood Fruit
Gel van Rood Fruit gemaakt met Emulbinder van New Tex.
Coulis van Pornstar Martini
Coulis van Pornstar Martini gemaakt met Embulbinder van New Tex
Crème van Kalamansi
Crème van Kalamansi gemaakt met Creamy Gel van New Tex