Inspiratie
Tarte Tatin van appel 2.0
Cristal Mediterráneo
Pan con Tomate met crème van olijf & avocado
Croissant met ganache en croissantijs
Dashibouillon met kruidenfoam
Tartelettes met makreel en Espuma van kokos & groene curry
Entrecote met dashi hollandaise
Millefeuille van sinaasappel, gananche en ananas
Ravioli van Rode Biet met geitenkaas
IJs van honing en yoghurt
Pesto met citrusvezel
Frisco met melkchocolade en Rice Crispies Raspberry
Frambozenfrisco met ruby chocolade en Rice Crispies Raspberry
Passievruchtenfrisco met pure chocolade
Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Rice Crispies Citrus
Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat
Frisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat
Frisco
Bordalou Basis met dulce de leche en banaan
Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket
Octopus met risottokroket
Gelakte paling op de bbq
Gebakken zalm met gepofte kerstomaten en Sauce-Espuma Choron
Scampi's met Sauce-Espuma Mousseline
Gepofte aubergine met tahinesaus
Sucrine met Natural Sauce Aji Amarillo en Corn Panko Kimchi
Padrón Peppers met Sauce-Espuma Mousseline BBQ
Carpaccio met Crunchy Quinoa
Taco
Tomatensalade met Crunchy Nut Almond en ham
Virgin Basil Smash met Crunchy Buckwheat en Natural Oil Roasted Pistachio
Tasty-Bites Seaweed & Nori met tonijntartaar en Rice Crispies Wasabi
Tasty-Bites Seaweed & Nori met tonijntartaar en wakame
Tonijnsteak met Tasty-Bites Seaweed & Nori
Edamame
Bloemkool met vegan bechamel
Kletskoppen met Crème van Kalamansi
Avocado en groene olijven ijs
Ijs van gazpacho
Picklesijs
Whiskyijs
Cranberry en kersijs
Vanille-ijs
Crème van olijven
Quinoa Krokantje
Aubergine met Lakage met Crunchy Topping
Quinoa Krokantje Rustiek
Gemarineerde Maatjes met Rice Crispies en Crunchy Grains
Bloemkoolsteak met amandeltexturen
Krokant van rice crispies
Vegan olijf cakes
Florentine Boekweit Crunch
Ceviche met gapzacho en bierkrokant
Groentekroketjes met Sobrassade en Panko Curry
Aardbeienmousse
Whisky-ijs met Ananas
Oubliebeslag met groene kruiden
Vegan madeleines van olijven
Gouden Bloem
Vegan Meringue
Bloemkoolcrème met amandelbechamel
Klassiek oubliebeslag
Shaved crémeux van Citroen & Mango
Gouden Bier Bloem
Florentine Rice Crispy Crunch
Bloemkool texturen met Crunchy granen
Oubliebeslag met groene kruiden
Dashi Crunch Deluxe
Madeleines met lakkage van framboos
Worstenbroodje met Corn Panko Kimchi
Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux
Quinoa Krokantje Deluxe
Worstenbroodje Deluxe
Pétale Chocolate Noisette met Crème van Kalamansi
Pâtes de fruits
Dessert Rood Fruit
Pan Cristal met Carpaccio van tomaat en crème van Burrata
Koudgerookte zalm met crispies
Waco Taco
Gepaneerde mini burrata
Crème brûlée yoghurt Culinary Inovators ‘22
Gelakte aubergine met Rice Crispies en Crunchy Grains & Seeds
Pastasalade met Tasty-Bites Octopus & Kimchi en Rice Crispies Tomato
Pastasalade afgewerkt met Tasty-Bites Octopus & Kimchi en Rice Crispies Tomato.
Ring van Burrata met tomaat en Spongecake van Basilicum
Ring van Burrata met tomaat en Spongecake van Basilicum afgewerkt met Rice Crispies Tomato
Cremeux van hazelnoot
Cremeux van hazelnoot gemaakt met Natural Paste Hazelnut en Gelatin Powder.
Citrusdessert
Ganache
Ganache gemaakt met Agar+
Poké Bowl met Rice Crispies Wasabi en Tasty-Bites Seaweed & Nori
Poké Bowl afgewerkt met Rice Crispies Wasabi en Tasty-Bites Seaweed & Nori.
Nobashi Garnaal
Nobashi Garnaal gemaakt met Corn Panko Kimchi.
Sushi met Corn Panko Green Herbs
Sushi afgewerkt met Corn Panko Green Herbs.
Lamsfilet met Corn Panko Green Herbs
Loempia met Corn Panko Kimshi en Natural Sauce Wasabi
Loempia en Nobashi Garnaal met Corn Panko Kimshi en Natural Sauce Basil
Gefrituurde burrata
Gefrituurde burrata met Corn Panko Green Herbs
Taco van Yoghurt Culinary Innovators '22
Krokant van pompoen
Krokant van chocolade
Zomers Dessert
Krokant van framboos
Krokant van chocolade & karamel
Spongecake van groene kruiden met gerookte paling
Sferische olijf met krokant van pompoen
Tartaar van rode biet
Crémeux van passievrucht met chocoladekrokant
Spongecake van groene kruiden
Suikerbol met espuma van yoghurt
Suikerbol met espuma van yoghurt en crémeux van witte chocolade
Krokant van pistache met Mini Quenelle Caramel
Tarte Citron met Meringue Italienne
Krokant van wortel
Koudgerookte zalm met structuren van zure room
Bordalou Parisienne
Herfst in het bos
Kerstbal
Gel van Rood Fruit
Gel van Rood Fruit gemaakt met Emulbinder van New Tex.
Coulis van Pornstar Martini
Coulis van Pornstar Martini gemaakt met Embulbinder van New Tex
Crème van Kalamansi
Crème van Kalamansi gemaakt met Creamy Gel van New Tex