Home Inspiratie

Inspiratie

Tarte Tatin van appel 2.0

Cristal Mediterráneo

Pan con Tomate met crème van olijf & avocado

Croissant met ganache en croissantijs

Dashibouillon met kruidenfoam

Tartelettes met makreel en Espuma van kokos & groene curry

Entrecote met dashi hollandaise

Millefeuille van sinaasappel, gananche en ananas

Ravioli van Rode Biet met geitenkaas

IJs van honing en yoghurt

Pesto met citrusvezel

Frisco met melkchocolade en Rice Crispies Raspberry

Frambozenfrisco met ruby chocolade en Rice Crispies Raspberry

Passievruchtenfrisco met pure chocolade

Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Rice Crispies Citrus

Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat

Frisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat

Frisco

Bordalou Basis met dulce de leche en banaan

Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket

Octopus met risottokroket

Gelakte paling op de bbq

Gebakken zalm met gepofte kerstomaten en Sauce-Espuma Choron

Scampi's met Sauce-Espuma Mousseline

Gepofte aubergine met tahinesaus

Sucrine met Natural Sauce Aji Amarillo en Corn Panko Kimchi

Padrón Peppers met Sauce-Espuma Mousseline BBQ

Carpaccio met Crunchy Quinoa

Taco

Tomatensalade met Crunchy Nut Almond en ham

Virgin Basil Smash met Crunchy Buckwheat en Natural Oil Roasted Pistachio

Tasty-Bites Seaweed & Nori met tonijntartaar en Rice Crispies Wasabi

Tasty-Bites Seaweed & Nori met tonijntartaar en wakame

Tonijnsteak met Tasty-Bites Seaweed & Nori

Edamame

Bloemkool met vegan bechamel

Kletskoppen met Crème van Kalamansi

Avocado en groene olijven ijs

Ijs van gazpacho

Picklesijs

Whiskyijs

Cranberry en kersijs

Vanille-ijs

Crème van olijven

Quinoa Krokantje

Aubergine met Lakage met Crunchy Topping

Quinoa Krokantje Rustiek

Gemarineerde Maatjes met Rice Crispies en Crunchy Grains

Bloemkoolsteak met amandeltexturen

Krokant van rice crispies

Vegan olijf cakes

Florentine Boekweit Crunch

Ceviche met gapzacho en bierkrokant

Groentekroketjes met Sobrassade en Panko Curry

Aardbeienmousse

Whisky-ijs met Ananas

Oubliebeslag met groene kruiden

Vegan madeleines van olijven

Gouden Bloem

Vegan Meringue

Bloemkoolcrème met amandelbechamel

Klassiek oubliebeslag

Shaved crémeux van Citroen & Mango

Gouden Bier Bloem

Florentine Rice Crispy Crunch

Bloemkool texturen met Crunchy granen

Oubliebeslag met groene kruiden

Dashi Crunch Deluxe

Madeleines met lakkage van framboos

Worstenbroodje met Corn Panko Kimchi

Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux

Quinoa Krokantje Deluxe

Worstenbroodje Deluxe

Pétale Chocolate Noisette met Crème van Kalamansi

Pâtes de fruits

Dessert Rood Fruit

Pan Cristal met Carpaccio van tomaat en crème van Burrata

Koudgerookte zalm met crispies

Waco Taco

Gepaneerde mini burrata

Crème brûlée yoghurt Culinary Inovators ‘22

Gelakte aubergine met Rice Crispies en Crunchy Grains & Seeds

Pastasalade met Tasty-Bites Octopus & Kimchi en Rice Crispies Tomato

Pastasalade afgewerkt met Tasty-Bites Octopus & Kimchi en Rice Crispies Tomato.

Ring van Burrata met tomaat en Spongecake van Basilicum

Ring van Burrata met tomaat en Spongecake van Basilicum afgewerkt met Rice Crispies Tomato

Cremeux van hazelnoot

Cremeux van hazelnoot gemaakt met Natural Paste Hazelnut en Gelatin Powder.

Citrusdessert

Ganache

Ganache gemaakt met Agar+

Poké Bowl met Rice Crispies Wasabi en Tasty-Bites Seaweed & Nori

Poké Bowl afgewerkt met Rice Crispies Wasabi en Tasty-Bites Seaweed & Nori.

Nobashi Garnaal

Nobashi Garnaal gemaakt met Corn Panko Kimchi.

Sushi met Corn Panko Green Herbs

Sushi afgewerkt met Corn Panko Green Herbs.

Lamsfilet met Corn Panko Green Herbs

Loempia met Corn Panko Kimshi en Natural Sauce Wasabi

Loempia en Nobashi Garnaal met Corn Panko Kimshi en Natural Sauce Basil

Gefrituurde burrata

Gefrituurde burrata met Corn Panko Green Herbs

Taco van Yoghurt Culinary Innovators '22

Krokant van pompoen

Krokant van chocolade

Zomers Dessert

Krokant van framboos

Krokant van chocolade & karamel

Spongecake van groene kruiden met gerookte paling

Sferische olijf met krokant van pompoen

Tartaar van rode biet

Crémeux van passievrucht met chocoladekrokant

Spongecake van groene kruiden

Suikerbol met espuma van yoghurt

Suikerbol met espuma van yoghurt en crémeux van witte chocolade

Krokant van pistache met Mini Quenelle Caramel

Tarte Citron met Meringue Italienne

Krokant van wortel

Koudgerookte zalm met structuren van zure room

Bordalou Parisienne

Herfst in het bos

Kerstbal

Gel van Rood Fruit

Gel van Rood Fruit gemaakt met Emulbinder van New Tex.

Coulis van Pornstar Martini

Coulis van Pornstar Martini gemaakt met Embulbinder van New Tex

Crème van Kalamansi

Crème van Kalamansi gemaakt met Creamy Gel van New Tex

Gelakte aubergine

Mille Feuille van Kletskoppen & crème van kalamansi

Crème van Kalamansi met Spongecake Amandel

Gel van azijn

Pizzzzzaaaa

Krokant van Pistache

Tacoschelp

Suikerkrokant

Gedroogde Spongecake van groene kruiden