Picklesijs
Ingrediënten:
- 500 gram melk
- 100 gram room
- 10 gram Agar+
- 140 gram mosterd of pickles
- 20 gram Polydextrose
- 60 gram Palatinose
- 20 gram Inulines blend
Bereiding:
- Mix de pickles, Polydextrose, Palatinose, Inulines Blend, azijn en Agar+ en verwarm het geheel tot 80 °C.
- Laat het mengsel afkoelen in de koelkast en draai het daarna in een ijsmachine
Picklesijs
Ingrediënten:
- 500 gram melk
- 100 gram room
- 10 gram Agar+
- 140 gram mosterd of pickles
- 20 gram Polydextrose
- 60 gram Palatinose
- 20 gram Inulines blend
Bereiding:
- Mix de pickles, Polydextrose, Palatinose, Inulines Blend, azijn en Agar+ en verwarm het geheel tot 80 °C.
- Laat het mengsel afkoelen in de koelkast en draai het daarna in een ijsmachine