Home Inspiratie

Inspiratie

Quinoa Krokantje

Quinoa Krokantje Rustiek

Bloemkoolsteak met amandeltexturen

Ceviche met gapzacho en bierkrokant

Aardbeienmousse

Crème van olijven

Whisky-ijs met Ananas

Vegan Meringue

Klassiek oubliebeslag

Shaved crémeux van Citroen & Mango

Gouden Bier Bloem

Oubliebeslag met groene kruiden

Madeleines met lakkage van framboos

Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux

Quinoa Krokantje Deluxe

Pétale Chocolate Noisette met Crème van Kalamansi

Pâtes de fruits

Koudgerookte zalm met crispies

Ring van Burrata met tomaat en Spongecake van Basilicum

Ring van Burrata met tomaat en Spongecake van Basilicum afgewerkt met Rice Crispies Tomato

Cremeux van hazelnoot

Cremeux van hazelnoot gemaakt met Natural Paste Hazelnut en Gelatin Powder.

Ganache

Ganache gemaakt met Agar+

Taco van Yoghurt Culinary Innovators '22

Krokant van pompoen

Krokant van chocolade

Zomers Dessert

Krokant van framboos

Krokant van chocolade & karamel

Spongecake van groene kruiden met gerookte paling

Crémeux van passievrucht met chocoladekrokant

Spongecake van groene kruiden

Suikerbol met espuma van yoghurt

Suikerbol met espuma van yoghurt en crémeux van witte chocolade

Tarte Citron met Meringue Italienne

Koudgerookte zalm met structuren van zure room

Bordalou Parisienne

Herfst in het bos

Kerstbal

Gel van Rood Fruit

Gel van Rood Fruit gemaakt met Emulbinder van New Tex.

Coulis van Pornstar Martini

Coulis van Pornstar Martini gemaakt met Embulbinder van New Tex

Crème van Kalamansi

Crème van Kalamansi gemaakt met Creamy Gel van New Tex

Crème van Kalamansi met Spongecake Amandel

Gel van azijn

Gedroogde Spongecake van groene kruiden