Home Over ons

Over ons

Bij Didess draait alles om het leveren van hoogwaardige, ambachtelijke producten, ontwikkeld met de grootste zorg en deskundigheid. Of het nu gaat om heerlijke boterkoekjes, decoraties, kleurrijke kroepoek of gemakkelijke dessertoplossingen, … wij hebben het allemaal.

De verschillende merken, Frozen Elements by Didess, Didess for Bakeries, New Tex by Didess en Food Revolution by Didess zijn het bewijs van onze visie en creativiteit. Met een breed scala aan producten, willen we chefs helpen om hun creativiteit te stimuleren en smaakvolle gerechten te creëren.

Bij Didess geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten, om zo producten te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke wensen en behoeften. Samen kunnen we de voedingswereld verrijken en nieuwe culinaire ervaringen creëren.

Met de innovatieve producten van New Tex By Didess til je jouw gerechten naar een hoger niveau en zet je iets bijzonders op tafel. Onze producten ondersteunen chefs die op zoek zijn naar creatieve en smaakvolle texturen. Door het combineren van jouw eigen creativiteit en onze grondstoffen & halffabricaten, laat je jouw gerechten schitteren en zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Fotograaf: Stefan Rustenburg

Bij New Tex By Didess bundelen we de krachten van Piet van Steenbergen, het creatieve brein achter New Tex, en Dirk van Didess, bekend om zijn smaakvolle decoraties. Samen bieden we een complete ondersteuning aan de chef, zodat je altijd kunt vertrouwen op een constant hoge kwaliteit en tegelijkertijd jouw eigen creatieve stempel kunt drukken op jouw gerechten.

Of je nu kiest voor bindmiddelen om zelf decoraties te maken of voor gebruiksklare panko's en crispies om extra textuur toe te voegen aan jouw gerechten, met de producten van New Tex By Didess creëer je een verrassend mondgevoel en een prachtige presentatie.

In de horecakeukens van vandaag is er steeds meer vraag naar halffabricaten vanwege het personeelstekort en tijdgebrek. Bij New Tex By Didess begrijpen we deze behoeften en bieden we een oplossing die chefs in staat stelt om snel en gemakkelijk de meest creatieve en smaakvolle gerechten te creëren. Vertrouw op ons gamma aan innovatieve producten en laat jouw gerechten stralen!