Quinoa Krokantje Deluxe
Ingrediënten
- 200 g gekookte quinoa
- 6 g Emulbinder
- Crunchy Quinoa: naar eigen creativiteit
Bereidingswijze
- Kook de quinoa gaar in water.
- Meng de Emulbinder door de gekookte quinoa.
- Mix het mengsel tot een gladde crème en verdeel over een sjabloon.
- Strooi de Crunchy Quinoa erover.
- Bak ongeveer 10 minuten op 180°C.
Opmerking: Pas de baktijd aan op basis van de gewenste knapperigheid van de quinoa.
Quinoa Krokantje Deluxe
Ingrediënten
- 200 g gekookte quinoa
- 6 g Emulbinder
- Crunchy Quinoa: naar eigen creativiteit
Bereidingswijze
- Kook de quinoa gaar in water.
- Meng de Emulbinder door de gekookte quinoa.
- Mix het mengsel tot een gladde crème en verdeel over een sjabloon.
- Strooi de Crunchy Quinoa erover.
- Bak ongeveer 10 minuten op 180°C.
Opmerking: Pas de baktijd aan op basis van de gewenste knapperigheid van de quinoa.