Aardbeienmousse

Ingrediënten:
Meringue van aardbei:
- 250 gram aardbeipuree
- 50 gram water
- 15 gram Albumine High Whip
- 110 gram suiker
Aardbeienmousse:
- 250 meringue van aardbei
- 50 gram Inulines Blend
- 15 gram Gelatin Powder
- 25 gram citroensap
Klassiek oubliebeslag:
- 100 gram boter
- 100 gram eiwit
- 85 gram bloem
- 100 gram suiker
- 5 gram Emulbinder
Crème van Cheesecake:
- 110 gram zure room
- 30 gram bloemsuiker
- 50 gram room op yoghurtdikte
Overige ingrediënten:
- Aardbeien
- Coulis van aardbeien en Emulbinder
- Spongecake Amandel - Elements by Didess
Bereidingswijze:
Meringue van aardbei:
- Mix de aardbeienpuree met water en Albumine High Whip kort.
- Klop het op tot een meringue in een keukenmachine.
- Voeg geleidelijk suiker toe tijdens het kloppen.
Aardbeienmousse:
- Meng de meringue van aardbeien met Inulines Blend, Gelatin Powder en citroensap tot een mousse.
- Doe het mengsel in de gewenste vorm en vries in.
Decoratie - klassiek oubliebeslag:
- Meng bloem, suiker en Emulbinder in een kom.
- Voeg eiwit toe en mix goed.
- Laat de boter smelten en meng deze erdoorheen.
- Strijk het beslag uit in de gewenste mal.
- Bak af op 180 °C gedurende 6 tot 7 minuten, afhankelijk van de mal.
Crème van Cheesecake:
- Meng alle ingrediënten.
- Klop op tot de gewenste dikte.
Leg onderaan de aardbeienmousse en beleg deze met aardbeien, Spongecake Amandel, cheesecake crème, en werk af met aardbeiencoulis en cress.
Aardbeienmousse

Ingrediënten:
Meringue van aardbei:
- 250 gram aardbeipuree
- 50 gram water
- 15 gram Albumine High Whip
- 110 gram suiker
Aardbeienmousse:
- 250 meringue van aardbei
- 50 gram Inulines Blend
- 15 gram Gelatin Powder
- 25 gram citroensap
Klassiek oubliebeslag:
- 100 gram boter
- 100 gram eiwit
- 85 gram bloem
- 100 gram suiker
- 5 gram Emulbinder
Crème van Cheesecake:
- 110 gram zure room
- 30 gram bloemsuiker
- 50 gram room op yoghurtdikte
Overige ingrediënten:
- Aardbeien
- Coulis van aardbeien en Emulbinder
- Spongecake Amandel - Elements by Didess
Bereidingswijze:
Meringue van aardbei:
- Mix de aardbeienpuree met water en Albumine High Whip kort.
- Klop het op tot een meringue in een keukenmachine.
- Voeg geleidelijk suiker toe tijdens het kloppen.
Aardbeienmousse:
- Meng de meringue van aardbeien met Inulines Blend, Gelatin Powder en citroensap tot een mousse.
- Doe het mengsel in de gewenste vorm en vries in.
Decoratie - klassiek oubliebeslag:
- Meng bloem, suiker en Emulbinder in een kom.
- Voeg eiwit toe en mix goed.
- Laat de boter smelten en meng deze erdoorheen.
- Strijk het beslag uit in de gewenste mal.
- Bak af op 180 °C gedurende 6 tot 7 minuten, afhankelijk van de mal.
Crème van Cheesecake:
- Meng alle ingrediënten.
- Klop op tot de gewenste dikte.
Leg onderaan de aardbeienmousse en beleg deze met aardbeien, Spongecake Amandel, cheesecake crème, en werk af met aardbeiencoulis en cress.