Home Inspiratie Gedroogde Spongecake van groene kruiden

Gedroogde Spongecake van groene kruiden

Gedroogde Spongecake van groene kruiden

Ingrediënten

Werkwijze

  1. Mix water met Albumine High Whip.  
  2. Meng Polydextrose met de bloem en Emulbinder.  
  3. Mix Natural Paste Roasted Almond met groene kruiden en zout.  
  4. Meng alles onder elkaar.  
  5. Vul een espumafles met het mengsel.  Plaats 3 gasbommetjes in de fles.  Laat rusten in de koeling.  
  6. Vul kartonnen bekers tot de helft.  
  7. Gaar in de microgolf voor 45-50 seconden op 800W. 
  8. Ontvorm en snijdt in gewenste vorm.  
  9. Laat drogen op 50 à 55°C voor 2 à 3u.

Producten

Albumine High Whip

Albumine High Whip

Gellings & Binders

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders

Polydextrose

Polydextrose

Sugars