Bloemkool met vegan bechamel
Ingrediënten:
- Bloemkool
- 3 eetlepels Natural Paste Roasted Almond - Food Revolution by Didess
- 150 ml groentebouillon
- Crunchy Nuts Almond - Food Revolution by Didess
- Corn Panko Curry
Bereiding:
- Bloemkool kuisen, in roosjes snijden, afkoken en met een keuken-bunsenbrander kleuren.
- De pasta in een kookpotje verhitten tot er een geur vrij komt en de bodem lichtjes aanzet.
- De bouillon beetje bij beetje toevoegen en roeren.
- Laten doorkoken en blijven roeren dat het niet aanzet.
- Serveren en afwerken met Crunchy Nut Almond en Corn Panko Curry.
Bloemkool met vegan bechamel
Ingrediënten:
- Bloemkool
- 3 eetlepels Natural Paste Roasted Almond - Food Revolution by Didess
- 150 ml groentebouillon
- Crunchy Nuts Almond - Food Revolution by Didess
- Corn Panko Curry
Bereiding:
- Bloemkool kuisen, in roosjes snijden, afkoken en met een keuken-bunsenbrander kleuren.
- De pasta in een kookpotje verhitten tot er een geur vrij komt en de bodem lichtjes aanzet.
- De bouillon beetje bij beetje toevoegen en roeren.
- Laten doorkoken en blijven roeren dat het niet aanzet.
- Serveren en afwerken met Crunchy Nut Almond en Corn Panko Curry.