Ijs van gazpacho
Ingrediënten:
- 500 gram gazpacho
- 5 gram Agar+
- 10 gram Polydextrose
- 50 gram Palatinose
- 10 gram Inulines Blend
- 10 gram Cabernet azijn
Bereiding:
- Mix de gazpacho, Polydextrose, Palatinose, Inulines Blend, azijn en Agar+ en verwarm het geheel tot 80 °C.
- Laat het mengsel afkoelen in de koelkast en draai het daarna in een ijsmachine.
Ijs van gazpacho
Ingrediënten:
- 500 gram gazpacho
- 5 gram Agar+
- 10 gram Polydextrose
- 50 gram Palatinose
- 10 gram Inulines Blend
- 10 gram Cabernet azijn
Bereiding:
- Mix de gazpacho, Polydextrose, Palatinose, Inulines Blend, azijn en Agar+ en verwarm het geheel tot 80 °C.
- Laat het mengsel afkoelen in de koelkast en draai het daarna in een ijsmachine.