Aubergine met Lakage met Crunchy Topping
Ingrediënten
- 60 g Sojasaus
- 120 g Dashibouillon
- 20 g Rijstazijn
- 8 g Emulbinder
- Rice Crispies Citrus & Rice Crispies Dashi
- Crunchy Lentils & Crunchy Buckwheat
- Bereid de lakage door sojasaus, dashibouillon, rijstazijn en Emulbinder te mengen. Laat het mengsel inkoken tot de gewenste dikte. Laat het afkoelen.
- Kies je basisingrediënt, zoals aubergines, sardines, ansjovis, enz.
- Werk het gerecht af met de bereide lakkage.
- Strooi Rice Crispies Citrus & Dashi, Crunchy Lentils en Buckwheat over de lakkage.
Aubergine met Lakage met Crunchy Topping
Ingrediënten
- 60 g Sojasaus
- 120 g Dashibouillon
- 20 g Rijstazijn
- 8 g Emulbinder
- Rice Crispies Citrus & Rice Crispies Dashi
- Crunchy Lentils & Crunchy Buckwheat
- Bereid de lakage door sojasaus, dashibouillon, rijstazijn en Emulbinder te mengen. Laat het mengsel inkoken tot de gewenste dikte. Laat het afkoelen.
- Kies je basisingrediënt, zoals aubergines, sardines, ansjovis, enz.
- Werk het gerecht af met de bereide lakkage.
- Strooi Rice Crispies Citrus & Dashi, Crunchy Lentils en Buckwheat over de lakkage.