Home Inspiratie Aubergine met Lakage met Crunchy Topping

Aubergine met Lakage met Crunchy Topping

Aubergine met Lakage met Crunchy Topping

Ingrediënten 

  • 60 g Sojasaus 
  • 120 g Dashibouillon 
  • 20 g Rijstazijn 
  • 8 g Emulbinder 
  • Rice Crispies Citrus & Rice Crispies Dashi 
  • Crunchy Lentils & Crunchy Buckwheat
Bereidingswijze 
  1. Bereid de lakage door sojasaus, dashibouillon, rijstazijn en Emulbinder te mengen. Laat het mengsel inkoken tot de gewenste dikte. Laat het afkoelen.
  2. Kies je basisingrediënt, zoals aubergines, sardines, ansjovis, enz. 
  3. Werk het gerecht af met de bereide lakkage. 
  4. Strooi Rice Crispies Citrus & Dashi, Crunchy Lentils en Buckwheat over de lakkage.

Producten

Citrus

Citrus

Rice Crispies

Crunchy Buckwheat

Crunchy Buckwheat

Grains & Seeds

Dashi

Dashi

Rice Crispies

Crunchy Lentils

Crunchy Lentils

Grains & Seeds

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders