Bloemkoolsteak met amandeltexturen
Ingrediënten:
- 100 gram Natural Paste Roasted Almond - Migino
- 350 gram bouillon
- 5 gram Creamy Gel
- Plakken bloemkool
- Corn Panko Curry
- Crunchy Buckwheat
- Crunchy Nut Almond - Food Revolution by Didess
Bereidingswijze:
- Blancheer de plakken bloemkool en bak ze vervolgens in een pan.
- Bestrooi ze met Corn Panko Curry na het bakken.
- Bak de amandelpasta licht aan en blus af met bouillon.
- Voeg de Creamy Gel toe en laat het geheel even doorkoken.
- Garneer met Crunchy Buckwheat en Crunchy Nut Almond voor een knapperige en smaakvolle afwerking.
Bloemkoolsteak met amandeltexturen
Ingrediënten:
- 100 gram Natural Paste Roasted Almond - Migino
- 350 gram bouillon
- 5 gram Creamy Gel
- Plakken bloemkool
- Corn Panko Curry
- Crunchy Buckwheat
- Crunchy Nut Almond - Food Revolution by Didess
Bereidingswijze:
- Blancheer de plakken bloemkool en bak ze vervolgens in een pan.
- Bestrooi ze met Corn Panko Curry na het bakken.
- Bak de amandelpasta licht aan en blus af met bouillon.
- Voeg de Creamy Gel toe en laat het geheel even doorkoken.
- Garneer met Crunchy Buckwheat en Crunchy Nut Almond voor een knapperige en smaakvolle afwerking.