Tacoschelp

Ingrediënten
- 150g Fondantsuiker
- 75g Glucosestroop
- 75g Isomalt
- 60g Yopol
Werkwijze
- Kook de fondantsuiker, glucosestroop en Isomalt tot 160 graden.
- Laat het mengsel afkoelen tot 130 graden.
- Meng de yopol onder het afgekoelde mengsel.
- Laat het geheel uitharden en maal tot poeder.
- Strooi het poeder dun uit op een siliconen mat.
- Bak 2 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
- Vorm tot de gewenste vorm onmiddellijk na het bakken.
Tacoschelp

Ingrediënten
- 150g Fondantsuiker
- 75g Glucosestroop
- 75g Isomalt
- 60g Yopol
Werkwijze
- Kook de fondantsuiker, glucosestroop en Isomalt tot 160 graden.
- Laat het mengsel afkoelen tot 130 graden.
- Meng de yopol onder het afgekoelde mengsel.
- Laat het geheel uitharden en maal tot poeder.
- Strooi het poeder dun uit op een siliconen mat.
- Bak 2 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
- Vorm tot de gewenste vorm onmiddellijk na het bakken.