Krokant van chocolade & karamel
Ingrediënten
- 400g water
- 100g suiker
- 100g Isomalt
- 60g Emulbinder
- 100g Polydextrose
- 200g karamelchocolade
Bereiding
- Meng water, suiker, Isomalt, Emulbinder en Polydextrose in de thermomix gedurende 30 minuten op 80°C.
- Laat 5 minuten afkoelen.
- Meng de chocolade onder het geheel.
- Laat 1 nacht opstijven in de koeling.
- Strijk dun uit en bak 25 minuten af op 140°C.
Krokant van chocolade & karamel
Ingrediënten
- 400g water
- 100g suiker
- 100g Isomalt
- 60g Emulbinder
- 100g Polydextrose
- 200g karamelchocolade
Bereiding
- Meng water, suiker, Isomalt, Emulbinder en Polydextrose in de thermomix gedurende 30 minuten op 80°C.
- Laat 5 minuten afkoelen.
- Meng de chocolade onder het geheel.
- Laat 1 nacht opstijven in de koeling.
- Strijk dun uit en bak 25 minuten af op 140°C.