Krokantje van geitenkaas met peer en rode shiso
Ingrediënten:
Espuma geitenkaas:
- 60 gr emulbinder
- 45 gr trisol
- 60 gr Geitenkaas vast
- 500 gr water
Geïmpregneerde peer met rijstazijn en rode shiso:
- Peer
- Rijstazijn
- Rode shiso
Gel van rijstazijn en rode shiso:
- 110 gr Rijstazijn en rode shiso
- 3 gr Natural gelatin powder
Bereidingswijze:
Espuma geitenkaas:
- Mix water met emulbinder en trisol
- Voeg de geraspte kaas toe en mix
- Zeef jet geheel en vul de espumabus (2 gaspatronen), laat 1u rusten
- Spuit 45 gr op bakpapier en doe het in de micro 900W 2’
- Spuit in vorm en doe opnieuw 2’ in de micro
Geïmpregneerde peer met rijstazijn en rode shiso:
- Snij de peer in de gewenste vorm
- Vacumeer de peer samen met rijstazijn en rode shiso en laat één nacht infuseren
Gel van rijstazijn en rode shiso:
- Kook natural gelatin powder met rijstazijn en rode shiso, laat geleren
- Mix glad met een handmixer
Afwerking:
- Haal de vormpjes uit de mallen en dresseer hierop de peer en gel van rijstazijn en rode shiso
- Werk af met crunchy lentils en crème van geitenkaas
Krokantje van geitenkaas met peer en rode shiso
Ingrediënten:
Espuma geitenkaas:
- 60 gr emulbinder
- 45 gr trisol
- 60 gr Geitenkaas vast
- 500 gr water
Geïmpregneerde peer met rijstazijn en rode shiso:
- Peer
- Rijstazijn
- Rode shiso
Gel van rijstazijn en rode shiso:
- 110 gr Rijstazijn en rode shiso
- 3 gr Natural gelatin powder
Bereidingswijze:
Espuma geitenkaas:
- Mix water met emulbinder en trisol
- Voeg de geraspte kaas toe en mix
- Zeef jet geheel en vul de espumabus (2 gaspatronen), laat 1u rusten
- Spuit 45 gr op bakpapier en doe het in de micro 900W 2’
- Spuit in vorm en doe opnieuw 2’ in de micro
Geïmpregneerde peer met rijstazijn en rode shiso:
- Snij de peer in de gewenste vorm
- Vacumeer de peer samen met rijstazijn en rode shiso en laat één nacht infuseren
Gel van rijstazijn en rode shiso:
- Kook natural gelatin powder met rijstazijn en rode shiso, laat geleren
- Mix glad met een handmixer
Afwerking:
- Haal de vormpjes uit de mallen en dresseer hierop de peer en gel van rijstazijn en rode shiso
- Werk af met crunchy lentils en crème van geitenkaas