Home Inspiratie Frambozenfrisco met ruby chocolade en Rice Crispies Raspberry

Frambozenfrisco met ruby chocolade en Rice Crispies Raspberry

Frambozenfrisco met ruby chocolade en Rice Crispies Raspberry

Ingrediënten:

  • 117 gram water
  • 13 gram Albumine High Whip
  • 170 gram suiker
  • 500 gram slagroom
  • Vanille naar smaak
  • Frambozencoulis
  • 450 gram melkchocolade
  • 90 gram olie
  • Rice Crispies Raspberry

Bereiding:

  1. Mix water met Albumine High Whip.
  2. Voeg geleidelijk aan suiker toe.
  3. Klop het geheel op.
  4. Klop slagroom op yoghurtdikte.
  5. Meng slagroom voorzichtig onder het suikermengsel.
  6. Voeg vanille toe naar smaak.
  7. Spuit puntjes fruitcoulis in de vorm.
  8. Giet de parfait in de vorm met stokje en vries in.
  9. Laat de chocolade au bain marie smelten met olie.
  10. Dompel de bevroren frisco's in de chocolade
  11. Voeg Rice Crispies Raspberry toe en laat uitharden.

Producten

Raspberry

Raspberry

Rice Crispies

Albumine High Whip

Albumine High Whip

Gellings & Binders