Frambozenfrisco met ruby chocolade en Rice Crispies Raspberry

Ingrediënten:
- 117 gram water
- 13 gram Albumine High Whip
- 170 gram suiker
- 500 gram slagroom
- Vanille naar smaak
- Frambozencoulis
- 450 gram melkchocolade
- 90 gram olie
- Rice Crispies Raspberry
Bereiding:
- Mix water met Albumine High Whip.
- Voeg geleidelijk aan suiker toe.
- Klop het geheel op.
- Klop slagroom op yoghurtdikte.
- Meng slagroom voorzichtig onder het suikermengsel.
- Voeg vanille toe naar smaak.
- Spuit puntjes fruitcoulis in de vorm.
- Giet de parfait in de vorm met stokje en vries in.
- Laat de chocolade au bain marie smelten met olie.
- Dompel de bevroren frisco's in de chocolade
- Voeg Rice Crispies Raspberry toe en laat uitharden.
Frambozenfrisco met ruby chocolade en Rice Crispies Raspberry

Ingrediënten:
- 117 gram water
- 13 gram Albumine High Whip
- 170 gram suiker
- 500 gram slagroom
- Vanille naar smaak
- Frambozencoulis
- 450 gram melkchocolade
- 90 gram olie
- Rice Crispies Raspberry
Bereiding:
- Mix water met Albumine High Whip.
- Voeg geleidelijk aan suiker toe.
- Klop het geheel op.
- Klop slagroom op yoghurtdikte.
- Meng slagroom voorzichtig onder het suikermengsel.
- Voeg vanille toe naar smaak.
- Spuit puntjes fruitcoulis in de vorm.
- Giet de parfait in de vorm met stokje en vries in.
- Laat de chocolade au bain marie smelten met olie.
- Dompel de bevroren frisco's in de chocolade
- Voeg Rice Crispies Raspberry toe en laat uitharden.