IJs van honing en yoghurt
Ingrediënten:
- 100 g suiker
- 100 g Polydextrose
- 350 g water
- 100 g honing
- 30 g limoensap
- 200 g Griekse yoghurt (10%)
- 50 g slagroom (35%)
- 100 g crème fraîche
- 20 g Inulines Blend
- 6 g Natural Gelatin Powder
Bereidingswijze:
- Doe de suiker, Polydextrose, honing, Natural Gelatin Powder en water in een pan.
- Verwarm het mengsel kort tot het kookt om een siroop te maken.
- Laat afkoelen.
- Meng de Griekse yoghurt, slagroom, crème fraîche en Inulines Blend samen in een kom.
- Voeg de siroop toe aan het yoghurtmengsel en roer goed door.
- Giet het mengsel in een pacojet-beker, vries het in en draai het ijs af met de pacojet voor serveren.
IJs van honing en yoghurt
Ingrediënten:
- 100 g suiker
- 100 g Polydextrose
- 350 g water
- 100 g honing
- 30 g limoensap
- 200 g Griekse yoghurt (10%)
- 50 g slagroom (35%)
- 100 g crème fraîche
- 20 g Inulines Blend
- 6 g Natural Gelatin Powder
Bereidingswijze:
- Doe de suiker, Polydextrose, honing, Natural Gelatin Powder en water in een pan.
- Verwarm het mengsel kort tot het kookt om een siroop te maken.
- Laat afkoelen.
- Meng de Griekse yoghurt, slagroom, crème fraîche en Inulines Blend samen in een kom.
- Voeg de siroop toe aan het yoghurtmengsel en roer goed door.
- Giet het mengsel in een pacojet-beker, vries het in en draai het ijs af met de pacojet voor serveren.