Krokant van Pistache
Ingrediënten
- 150g fondantsuiker
- 75g glucose
- 75g Isomalt
- 60g Natural Paste Roasted Pistachio - Migino
Werkwijze
- Kook fondantsuiker, glucose en Isomalt tot 160°C.
- Laat afkoelen tot 120°C.
- Meng de Natural Paste Roasted Pistachio onder het geheel en laat uitharden.
- Mix tot poeder. Strooi een dun laagje op een bakmat.
- Bak 2 minuten op 160°C.
Krokant van Pistache
Ingrediënten
- 150g fondantsuiker
- 75g glucose
- 75g Isomalt
- 60g Natural Paste Roasted Pistachio - Migino
Werkwijze
- Kook fondantsuiker, glucose en Isomalt tot 160°C.
- Laat afkoelen tot 120°C.
- Meng de Natural Paste Roasted Pistachio onder het geheel en laat uitharden.
- Mix tot poeder. Strooi een dun laagje op een bakmat.
- Bak 2 minuten op 160°C.