Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat
Ingrediënten:
- 117 gram water
- 13 gram Albumine High Whip
- 170 gram suiker
- 500 gram slagroom
- Vanille naar smaak
- 200 gram fruit puree passievrucht
- 40 gram Dextrose
- 7 gram Emulbinder
- 450 gram pure chocolade
- 90 gram olie
- Crunchy Buckwheat
Bereiding:
- Mix water met Albumine High Whip.
- Voeg geleidelijk aan suiker toe.
- Klop het geheel op.
- Klop slagroom op yoghurtdikte.
- Meng slagroom voorzichtig onder het suikermengsel.
- Voeg vanille toe naar smaak.
- Mix fruitpuree met Dextrose en Emulbinder.
- Spuit puntjes fruitcoulis in de vorm.
- Giet de parfait in de vorm met stokje en vries in.
- Laat de chocolade au bain marie smelten met olie.
- Meng Crunchy Buckwheat onder de chocolade.
- Dompel de bevroren frisco's in de chocolade en laat uitharden.
Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat
Ingrediënten:
- 117 gram water
- 13 gram Albumine High Whip
- 170 gram suiker
- 500 gram slagroom
- Vanille naar smaak
- 200 gram fruit puree passievrucht
- 40 gram Dextrose
- 7 gram Emulbinder
- 450 gram pure chocolade
- 90 gram olie
- Crunchy Buckwheat
Bereiding:
- Mix water met Albumine High Whip.
- Voeg geleidelijk aan suiker toe.
- Klop het geheel op.
- Klop slagroom op yoghurtdikte.
- Meng slagroom voorzichtig onder het suikermengsel.
- Voeg vanille toe naar smaak.
- Mix fruitpuree met Dextrose en Emulbinder.
- Spuit puntjes fruitcoulis in de vorm.
- Giet de parfait in de vorm met stokje en vries in.
- Laat de chocolade au bain marie smelten met olie.
- Meng Crunchy Buckwheat onder de chocolade.
- Dompel de bevroren frisco's in de chocolade en laat uitharden.