Home Inspiratie Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat

Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat

Passievruchtenfrisco met pure chocolade en Crunchy Buckwheat

Ingrediënten:

  • 117 gram water
  • 13 gram Albumine High Whip
  • 170 gram suiker
  • 500 gram slagroom
  • Vanille naar smaak
  • 200 gram fruit puree passievrucht
  • 40 gram Dextrose
  • 7 gram Emulbinder
  • 450 gram pure chocolade
  • 90 gram olie
  • Crunchy Buckwheat

Bereiding:

  1. Mix water met Albumine High Whip.
  2. Voeg geleidelijk aan suiker toe.
  3. Klop het geheel op.
  4. Klop slagroom op yoghurtdikte.
  5. Meng slagroom voorzichtig onder het suikermengsel.
  6. Voeg vanille toe naar smaak.
  7. Mix fruitpuree met Dextrose en Emulbinder.
  8. Spuit puntjes fruitcoulis in de vorm.
  9. Giet de parfait in de vorm met stokje en vries in.
  10. Laat de chocolade au bain marie smelten met olie.
  11. Meng Crunchy Buckwheat onder de chocolade.
  12. Dompel de bevroren frisco's in de chocolade en laat uitharden.

Producten

Crunchy Buckwheat

Crunchy Buckwheat

Grains & Seeds

Albumine High Whip

Albumine High Whip

Gellings & Binders

Dextrose

Dextrose

Sugars

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders