Tarte Citron met Meringue Italienne
Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Crème van kalamansi : zie recept
- Gel van rood fruit: zie recept
- Meringue Italienne New Tex: zie recept hieronder
- of Meringue Italienne - Food Revolution By Didess
Bereiding
- Bak bordalou basis af ...
- Vul met crème van calamanci
- Werk af met toefjes gel van rood fruit en Meringue Italienne
- Brand de Meringue Italienne af en geef met een cress de final touch
Recept meringue italienne
Ingrediënten
- 28 g Albumine High Whip
- 200 g suiker
- 160 g lauw water
Bereiding
- Meng suiker en Albumine High Whip.
- Voeg lauw water toe.
- Mix alles goed en vul de sifon.
Tarte Citron met Meringue Italienne
Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Crème van kalamansi : zie recept
- Gel van rood fruit: zie recept
- Meringue Italienne New Tex: zie recept hieronder
- of Meringue Italienne - Food Revolution By Didess
Bereiding
- Bak bordalou basis af ...
- Vul met crème van calamanci
- Werk af met toefjes gel van rood fruit en Meringue Italienne
- Brand de Meringue Italienne af en geef met een cress de final touch
Recept meringue italienne
Ingrediënten
- 28 g Albumine High Whip
- 200 g suiker
- 160 g lauw water
Bereiding
- Meng suiker en Albumine High Whip.
- Voeg lauw water toe.
- Mix alles goed en vul de sifon.