Home Inspiratie Tarte Citron met Meringue Italienne

Tarte Citron met Meringue Italienne

Tarte Citron met Meringue Italienne

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak bordalou basis af ... 
  2. Vul met crème van calamanci 
  3. Werk af met toefjes gel van rood fruit en Meringue Italienne 
  4. Brand de Meringue Italienne af en geef met een cress de final touch

Recept meringue italienne

Ingrediënten

  • 28 g Albumine High Whip
  • 200 g suiker 
  • 160 g lauw water

Bereiding

  1. Meng suiker en Albumine High Whip. 
  2. Voeg lauw water toe. 
  3. Mix alles goed en vul de sifon.

Producten

Albumine High Whip

Albumine High Whip

Gellings & Binders

Creamy Gel

Creamy Gel

Gellings & Binders

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders