Cristal Mediterráneo
Ingrediënten:
Pesto met citrusvezel:
- 200 g pesto
- 40 g Active Citrus Fiber
Overige ingrediënten:
- 1 stuk Pan de Cristal
- 2-3 sardientjes
- Enkele stukken artisjok
- Crunchy Grains Bulgur
- Cress
Bereidingswijze:
- Meng de pesto met de actieve citrusvezel tot een homogene massa.De citrusvezel helpt het vet in de pesto te homogeniseren, wat zorgt voor een gladde textuur. Dit mengsel reageert onmiddellijk en is klaar voor gebruik.
- Plaats een stuk Pan Cristal Maria op een bord.
- Leg de sardientjes en artisjok op het stuk Pan Cristal.
- Lepel de homogene pesto over het geheel.
- Strooi de Crunchy Grains Bulgur over het gerecht voor extra crunch.
- Werk af met een takje cress voor een frisse toets.
Tip: Dit gerecht combineert de rijke smaken van pesto en sardientjes met de lichte crunch van bulgur en de frisheid van cress.
Cristal Mediterráneo
Ingrediënten:
Pesto met citrusvezel:
- 200 g pesto
- 40 g Active Citrus Fiber
Overige ingrediënten:
- 1 stuk Pan de Cristal
- 2-3 sardientjes
- Enkele stukken artisjok
- Crunchy Grains Bulgur
- Cress
Bereidingswijze:
- Meng de pesto met de actieve citrusvezel tot een homogene massa.De citrusvezel helpt het vet in de pesto te homogeniseren, wat zorgt voor een gladde textuur. Dit mengsel reageert onmiddellijk en is klaar voor gebruik.
- Plaats een stuk Pan Cristal Maria op een bord.
- Leg de sardientjes en artisjok op het stuk Pan Cristal.
- Lepel de homogene pesto over het geheel.
- Strooi de Crunchy Grains Bulgur over het gerecht voor extra crunch.
- Werk af met een takje cress voor een frisse toets.
Tip: Dit gerecht combineert de rijke smaken van pesto en sardientjes met de lichte crunch van bulgur en de frisheid van cress.