Uurwerk
Ingrediënten:
Gel kalamansie:
- 50 gr kalamansie
- 60 gr siroop
- 3 gr Natural gelatin powder
Cremeux bloedappelsien:
- 135 gr Coullis bloedappelsien
- 60 gr suiker
- 10 gr Creamy gel
- 100
gr
mascarpone
Flan chocolade:
- 7 gr Agar+
- 190 gr room
- 125 gr melk
- 150 gr Caramel chocolade
Bereidingswijze:
Gel kalamansie:
- Kook natural gelatin powder met coullis en siroop
- Laat wat afkoelen en vul de vorm
Cremeux bloedappelsien:
- Meng suiker met creamy gel, meng met coullis en verwarm tot 50°C
- Laat afkoelen, mix met mascarpone en vul de vorm
Flan chocolade:
- Verwarm melk, room en agar+ tot 80°C
- Meng er de chocolade onder en mix het geheel
- Laat wat afkoelen en vul de vorm
Afwerking:
- Dresseer de vormen tot het gewenste resultaat
Uurwerk
Ingrediënten:
Gel kalamansie:
- 50 gr kalamansie
- 60 gr siroop
- 3 gr Natural gelatin powder
Cremeux bloedappelsien:
- 135 gr Coullis bloedappelsien
- 60 gr suiker
- 10 gr Creamy gel
- 100
gr
mascarpone
Flan chocolade:
- 7 gr Agar+
- 190 gr room
- 125 gr melk
- 150 gr Caramel chocolade
Bereidingswijze:
Gel kalamansie:
- Kook natural gelatin powder met coullis en siroop
- Laat wat afkoelen en vul de vorm
Cremeux bloedappelsien:
- Meng suiker met creamy gel, meng met coullis en verwarm tot 50°C
- Laat afkoelen, mix met mascarpone en vul de vorm
Flan chocolade:
- Verwarm melk, room en agar+ tot 80°C
- Meng er de chocolade onder en mix het geheel
- Laat wat afkoelen en vul de vorm
Afwerking:
- Dresseer de vormen tot het gewenste resultaat