Home Inspiratie Uurwerk

Uurwerk

Uurwerk

Ingrediënten:

Gel kalamansie:

  • 50 gr kalamansie 
  • 60 gr siroop 
  • 3 gr Natural gelatin powder

Cremeux bloedappelsien:

  • 135 gr Coullis bloedappelsien 
  • 60 gr suiker 
  • 10 gr Creamy gel 
  • 100 gr mascarpone

Flan chocolade:

  • 7 gr Agar+ 
  • 190 gr room 
  • 125 gr melk 
  • 150 gr Caramel chocolade

Bereidingswijze:

Gel kalamansie:

  1. Kook natural gelatin powder met coullis en siroop
  2. Laat wat afkoelen en vul de vorm

Cremeux bloedappelsien:

  1. Meng suiker met creamy gel, meng met coullis en verwarm tot 50°C 
  2. Laat afkoelen, mix met mascarpone en vul de vorm

Flan chocolade:

  1. Verwarm melk, room en agar+  tot 80°C 
  2. Meng er de chocolade onder en mix het geheel
  3. Laat wat afkoelen en vul de vorm

Afwerking:

  1. Dresseer de vormen tot het gewenste resultaat

Producten

Agar +

Agar +

Gellings & Binders

Creamy Gel

Creamy Gel

Gellings & Binders

Natural Gelatin Powder

Natural Gelatin Powder

Gellings & Binders