Suikerbol met espuma van yoghurt
Suikerbol | Espuma van yoghurt | Crémeux van witte chocolade | Crémeux Framboos | Mini Sfera Basilicum | Crumble Yoghurt Framboos
Suikerbol
Ingrediënten
- 100g Isomalt
Bereiding
- Verwarm de Isomalt tot 180°C.
- Laat afkoelen tot 160°C.
- Vul een bolvorm en giet de overtollige massa eruit.
- Laat opstijven tot het geheel afgekoeld is.
Crémeux van witte chocolade
Ingrediënten
- 240g melk
- 125g slagroom
- 9g Agar+
- 150g witte chocolade
- 10g Inulines Blend
Bereiding
- Verwarm melk, slagroom en Agar+ tot 80°C.
- Meng de witte chocolade onder het geheel.
- Voeg Inulines Blend toe.
- Mix het geheel.
- Giet in de gewenste vorm en laat opstijven.
Espuma van yoghurt
Ingrediënten
- 75g yoghurt
- 75g Griekse yoghurt
- 20g melk
- 15g Dextrose
- 5g Gelatin Powder
Bereiding
- Mix alle ingrediënten en giet in een espumafles.
- Steek 2 gasbommetjes op de fles en laat even rusten in de koeling.
Suikerbol met espuma van yoghurt
Suikerbol | Espuma van yoghurt | Crémeux van witte chocolade | Crémeux Framboos | Mini Sfera Basilicum | Crumble Yoghurt Framboos
Suikerbol
Ingrediënten
- 100g Isomalt
Bereiding
- Verwarm de Isomalt tot 180°C.
- Laat afkoelen tot 160°C.
- Vul een bolvorm en giet de overtollige massa eruit.
- Laat opstijven tot het geheel afgekoeld is.
Crémeux van witte chocolade
Ingrediënten
- 240g melk
- 125g slagroom
- 9g Agar+
- 150g witte chocolade
- 10g Inulines Blend
Bereiding
- Verwarm melk, slagroom en Agar+ tot 80°C.
- Meng de witte chocolade onder het geheel.
- Voeg Inulines Blend toe.
- Mix het geheel.
- Giet in de gewenste vorm en laat opstijven.
Espuma van yoghurt
Ingrediënten
- 75g yoghurt
- 75g Griekse yoghurt
- 20g melk
- 15g Dextrose
- 5g Gelatin Powder
Bereiding
- Mix alle ingrediënten en giet in een espumafles.
- Steek 2 gasbommetjes op de fles en laat even rusten in de koeling.