Home Inspiratie Suikerbol met espuma van yoghurt

Suikerbol met espuma van yoghurt

Suikerbol met espuma van yoghurt

Suikerbol | Espuma van yoghurt | Crémeux van witte chocolade | Crémeux Framboos | Mini Sfera Basilicum | Crumble Yoghurt Framboos

Suikerbol

Ingrediënten

  • 100g Isomalt

Bereiding

  1. Verwarm de Isomalt tot 180°C. 
  2. Laat afkoelen tot 160°C. 
  3. Vul een bolvorm en giet de overtollige massa eruit. 
  4. Laat opstijven tot het geheel afgekoeld is.

Crémeux van witte chocolade

Ingrediënten

  • 240g melk 
  • 125g slagroom 
  • 9g Agar+ 
  • 150g witte chocolade 
  • 10g Inulines Blend

Bereiding

  1. Verwarm melk, slagroom en Agar+ tot 80°C. 
  2. Meng de witte chocolade onder het geheel. 
  3. Voeg Inulines Blend toe. 
  4. Mix het geheel. 
  5. Giet in de gewenste vorm en laat opstijven.

Espuma van yoghurt

Ingrediënten

  • 75g yoghurt 
  • 75g Griekse yoghurt 
  • 20g melk 
  • 15g Dextrose 
  • 5g Gelatin Powder

Bereiding

  1. Mix alle ingrediënten en giet in een espumafles. 
  2. Steek 2 gasbommetjes op de fles en laat even rusten in de koeling.

Producten

Agar +

Agar +

Gellings & Binders

Dextrose

Dextrose

Sugars

Gelatin Powder

Gelatin Powder

Gellings & Binders

Inulines Blend

Inulines Blend

Gellings & Binders

Isomalt

Isomalt

Sugars