Florentine Rice Crispy Crunch
Ingrediënten:
- 30 gram Florentine mix
- 10 gram Rice Crispies Pure
Bereidingswijze:
- Meng de Florentine mix met de Rice Crispies.
- Vul de droge massa in een sjabloon.
- Bak af op 180 °C gedurende ongeveer 12 minuten, afhankelijk van de dikte en vorm van de decoratie.
Opmerking: Zorg ervoor dat je de baktijd in de gaten houdt, aangezien de knapperigheid en kleur kunnen variëren afhankelijk van de dikte en vorm van de decoraties.
Florentine Rice Crispy Crunch
Ingrediënten:
- 30 gram Florentine mix
- 10 gram Rice Crispies Pure
Bereidingswijze:
- Meng de Florentine mix met de Rice Crispies.
- Vul de droge massa in een sjabloon.
- Bak af op 180 °C gedurende ongeveer 12 minuten, afhankelijk van de dikte en vorm van de decoratie.
Opmerking: Zorg ervoor dat je de baktijd in de gaten houdt, aangezien de knapperigheid en kleur kunnen variëren afhankelijk van de dikte en vorm van de decoraties.