Tartelettes met makreel en Espuma van kokos & groene curry
Ingrediënten:
Espuma van Kokos & Groene Curry
- 370 g Kokosmelk
- 40 g Kalamansisap
- 60 g Bergamotsap
- 10 g Groene currypasta
- 50 g Polydextrose
- 37 g suiker
- 31 g Inulines Blend
- 40 g Active Citrus Fiber
- 1 gaspatroon
Overige:
Bereidingswijze:
Kokos-Groene Curry IJs:
- Verwarm de groene currypasta lichtjes en blus deze af met de kokosmelk. Dit vormt de basissaus.
- Kook het bergamotsap, kalamansisap, polydextrose, suiker en inuline kort.
- Meng dit mengsel met de Active Citrus Fiber en kokos-currybasis en mix tot een homogene massa.
- Doe het mengsel in een siphon en plaats 1 gaspatroon.
Tartelettes van Vegetable Sheets:
- Snijd ronde vormen uit de Vegetable Sheets Potato.
- Frituur de rondjes kort, ongeveer 3 seconden, tot ze krokant zijn.
- Druk de gefrituurde velletjes voorzichtig in een tartelettevorm en laat ze afkoelen zodat ze hun vorm behouden.
Afwerking:
- Vul de afgekoelde tartelettes met een brunoise van gerookte makreel.
- Voeg espuma van kokos & groene curry toe bovenop de makreelvulling.
- Werk af met een paar pareltjes Caviaroli Arbequina en een takje cress voor extra smaak en presentatie.
Tartelettes met makreel en Espuma van kokos & groene curry
Ingrediënten:
Espuma van Kokos & Groene Curry
- 370 g Kokosmelk
- 40 g Kalamansisap
- 60 g Bergamotsap
- 10 g Groene currypasta
- 50 g Polydextrose
- 37 g suiker
- 31 g Inulines Blend
- 40 g Active Citrus Fiber
- 1 gaspatroon
Overige:
Bereidingswijze:
Kokos-Groene Curry IJs:
- Verwarm de groene currypasta lichtjes en blus deze af met de kokosmelk. Dit vormt de basissaus.
- Kook het bergamotsap, kalamansisap, polydextrose, suiker en inuline kort.
- Meng dit mengsel met de Active Citrus Fiber en kokos-currybasis en mix tot een homogene massa.
- Doe het mengsel in een siphon en plaats 1 gaspatroon.
Tartelettes van Vegetable Sheets:
- Snijd ronde vormen uit de Vegetable Sheets Potato.
- Frituur de rondjes kort, ongeveer 3 seconden, tot ze krokant zijn.
- Druk de gefrituurde velletjes voorzichtig in een tartelettevorm en laat ze afkoelen zodat ze hun vorm behouden.
Afwerking:
- Vul de afgekoelde tartelettes met een brunoise van gerookte makreel.
- Voeg espuma van kokos & groene curry toe bovenop de makreelvulling.
- Werk af met een paar pareltjes Caviaroli Arbequina en een takje cress voor extra smaak en presentatie.