Quinoa Krokantje

Ingrediënten:
- 200 gram gekookte quinoa
- 6 gram Emulbinder
Bereidingswijze:
- Kook de quinoa gaar in water.
- Meng de Emulbinder onder de gekookte quinoa.
- Mix de massa tot een gladde crème en strijk deze uit in een sjabloon.
- Strooi de Crunchy Quinoa eroverheen.
- Bak af op 180 °C gedurende ongeveer 10 minuten.
Opmerking: Pas de baktijd aan op basis van de gewenste knapperigheid van de quinoa.
Quinoa Krokantje

Ingrediënten:
- 200 gram gekookte quinoa
- 6 gram Emulbinder
Bereidingswijze:
- Kook de quinoa gaar in water.
- Meng de Emulbinder onder de gekookte quinoa.
- Mix de massa tot een gladde crème en strijk deze uit in een sjabloon.
- Strooi de Crunchy Quinoa eroverheen.
- Bak af op 180 °C gedurende ongeveer 10 minuten.
Opmerking: Pas de baktijd aan op basis van de gewenste knapperigheid van de quinoa.