Gefrituurde burrata

Ingrediënten
- 500 g Honingtomaten
- Burrata
- Peper en zout
- Olijfolie
- Natural Sauce Basil
- Bloem
- Eieren
- Corn Panko Green Herbs
- Vene cress
Bereiding
- Honingtomaten kuisen, op een bakplaat leggen, besprenkelen met olijfolie, pezo. Kleuren in de oven, 180°C +-10-15min.
- Wanneer klaar, de stengels verwijderen en de tomaten samen met het overige vocht grof cutteren. Laten afkoelen tot 5°C in de koeling.
- De buratta laten uitlekken, op een keukenpapier even laten “opdrogen”.
- Door de bloem halen, de overige bloem aftikken, door het losgeklopte ei halen en vervolgens door de Corn Panko Green Herbs. Bewaren in de koeling.
- Afwerken, de buratta afbakken op 170°C +- 1 minuut.
- De tomatencompote op de bodem, daar de buratta op, de Natural Sauce Basil en afwerken met cress.
Gefrituurde burrata

Ingrediënten
- 500 g Honingtomaten
- Burrata
- Peper en zout
- Olijfolie
- Natural Sauce Basil
- Bloem
- Eieren
- Corn Panko Green Herbs
- Vene cress
Bereiding
- Honingtomaten kuisen, op een bakplaat leggen, besprenkelen met olijfolie, pezo. Kleuren in de oven, 180°C +-10-15min.
- Wanneer klaar, de stengels verwijderen en de tomaten samen met het overige vocht grof cutteren. Laten afkoelen tot 5°C in de koeling.
- De buratta laten uitlekken, op een keukenpapier even laten “opdrogen”.
- Door de bloem halen, de overige bloem aftikken, door het losgeklopte ei halen en vervolgens door de Corn Panko Green Herbs. Bewaren in de koeling.
- Afwerken, de buratta afbakken op 170°C +- 1 minuut.
- De tomatencompote op de bodem, daar de buratta op, de Natural Sauce Basil en afwerken met cress.