Home Inspiratie Gefrituurde burrata

Gefrituurde burrata

Gefrituurde burrata

Ingrediënten

  • 500 g Honingtomaten 
  • Burrata 
  • Peper en zout 
  • Olijfolie 
  • Natural Sauce Basil 
  • Bloem 
  • Eieren 
  • Corn Panko Green Herbs 
  • Vene cress

Bereiding

  1. Honingtomaten kuisen, op een bakplaat leggen, besprenkelen met olijfolie, pezo. Kleuren in de oven, 180°C +-10-15min. 
  2. Wanneer klaar, de stengels verwijderen en de tomaten samen met het overige vocht grof cutteren. Laten afkoelen tot 5°C in de koeling. 
  3. De buratta laten uitlekken, op een keukenpapier even laten “opdrogen”. 
  4. Door de bloem halen, de overige bloem aftikken, door het losgeklopte ei halen en vervolgens door de Corn Panko Green Herbs. Bewaren in de koeling. 
  5. Afwerken, de buratta afbakken op 170°C +- 1 minuut. 
  6. De tomatencompote op de bodem, daar de buratta op, de Natural Sauce Basil en afwerken met cress.

Producten

Green Herbs

Green Herbs

Corn Pankos