Home Inspiratie Pan con Tomate met crème van olijf & avocado

Pan con Tomate met crème van olijf & avocado

Pan con Tomate met crème van olijf & avocado

Ingrediënten:

Tomatenbasis:

  • 200 g tomatenbasis (gecutterde tomaat)
  • 2,4 g Soft Agar

IJs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida

Presentatie:

Bereidingswijze:

Tomatenbasis:

  1. Meng de tomatenbasis met 2,4 g Soft Agar.
  2. Verwarm dit mengsel tot 80°C.
  3. Giet het in de gewenste vorm en laat het afkoelen om te geleren.

IJs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida:

  1. Combineer de melk, room, Palatinose, Polydextrose en Emulbinder.
  2. Voeg de Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida en olijfolie toe.
  3. Meng goed en vries in om een ijsbasis te creëren.

Afwerking:

  1. Serveer de tomatengel en het ijs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida op een stuk Pan Cristal.
  2. Voeg enkele parels Caviaroli Arbequina en de Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida toe rondom het gerecht voor extra smaak en presentatie. 

Producten

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders

Palatinose

Palatinose

Sugars

Polydextrose

Polydextrose

Sugars

New Soft Agar

Soft Agar

Gellings & Binders