Pan con Tomate met crème van olijf & avocado

Ingrediënten:
Tomatenbasis:
- 200 g tomatenbasis (gecutterde tomaat)
- 2,4 g Soft Agar
IJs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida
- 170 g Avocado
- 170 g Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida - Food Revolution by Didess
- 20 g Daslookolie
- 40 g Active Citrusfiber
- 5 g Emulbinder
Presentatie:
Bereidingswijze:
Tomatenbasis:
- Meng de tomatenbasis met 2,4 g Soft Agar.
- Verwarm dit mengsel tot 80°C.
- Giet het in de gewenste vorm en laat het afkoelen om te geleren.
IJs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida:
- Combineer de melk, room, Palatinose, Polydextrose en Emulbinder.
- Voeg de Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida en olijfolie toe.
- Meng goed en vries in om een ijsbasis te creëren.
Afwerking:
- Serveer de tomatengel en het ijs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida op een stuk Pan Cristal.
- Voeg enkele parels Caviaroli Arbequina en de Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida toe rondom het gerecht voor extra smaak en presentatie.
Pan con Tomate met crème van olijf & avocado

Ingrediënten:
Tomatenbasis:
- 200 g tomatenbasis (gecutterde tomaat)
- 2,4 g Soft Agar
IJs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida
- 170 g Avocado
- 170 g Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida - Food Revolution by Didess
- 20 g Daslookolie
- 40 g Active Citrusfiber
- 5 g Emulbinder
Presentatie:
Bereidingswijze:
Tomatenbasis:
- Meng de tomatenbasis met 2,4 g Soft Agar.
- Verwarm dit mengsel tot 80°C.
- Giet het in de gewenste vorm en laat het afkoelen om te geleren.
IJs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida:
- Combineer de melk, room, Palatinose, Polydextrose en Emulbinder.
- Voeg de Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida en olijfolie toe.
- Meng goed en vries in om een ijsbasis te creëren.
Afwerking:
- Serveer de tomatengel en het ijs van Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida op een stuk Pan Cristal.
- Voeg enkele parels Caviaroli Arbequina en de Caviaroli Sauce Oliva Verde Lìquida toe rondom het gerecht voor extra smaak en presentatie.