Whiskyijs
Ingrediënten:
- 500 gram melk
- 100 gram slagroom
- 70 gram suiker
- 30 gram Dextrose
- 18 gram mager melkpoeder
- 30 gram Polydextrose
- 10 gram Natural Gelatin Powder
- 20 gram Inulines Blend
- 70 gram whisky
Bereiding:
- Meng alles behalve de whisky samen en warm het op tot 80 °C.
- Laat het mengsel afkoelen tot 40 °C en meng de whisky erdoorheen.
- Laat het volledig afkoelen.
Whiskyijs
Ingrediënten:
- 500 gram melk
- 100 gram slagroom
- 70 gram suiker
- 30 gram Dextrose
- 18 gram mager melkpoeder
- 30 gram Polydextrose
- 10 gram Natural Gelatin Powder
- 20 gram Inulines Blend
- 70 gram whisky
Bereiding:
- Meng alles behalve de whisky samen en warm het op tot 80 °C.
- Laat het mengsel afkoelen tot 40 °C en meng de whisky erdoorheen.
- Laat het volledig afkoelen.