Bloemkool texturen met Crunchy granen
Ingrediënten
- Bloemkool, nerf en bladeren
- Crunchy Buckwheat
- Crunchy Bulgur
- Groene kruiden olie
- Emulbinder
- Amandelolie
- Melk
Bereidingswijze
- Voor de crème van bloemkool: Kook bloemkoolroosjes in melk tot ze zacht zijn. Mix de gekookte bloemkool glad en bind het mengsel met Emulbinder tot de gewenste dikte is bereikt. Voeg naar smaak een scheutje amandelolie toe voor een glanzende afwerking.
- Blancheer de bloemkoolroosjes, brunoise van de bloemkoolstam, bloemkoolnerf en bladeren in een pan tot ze knapperig zijn.
- Garneer met Crunchy Buckwheat, Bulgur en groene kruiden olie voor een verfijnde en smaakvolle presentatie.
Bloemkool texturen met Crunchy granen
Ingrediënten
- Bloemkool, nerf en bladeren
- Crunchy Buckwheat
- Crunchy Bulgur
- Groene kruiden olie
- Emulbinder
- Amandelolie
- Melk
Bereidingswijze
- Voor de crème van bloemkool: Kook bloemkoolroosjes in melk tot ze zacht zijn. Mix de gekookte bloemkool glad en bind het mengsel met Emulbinder tot de gewenste dikte is bereikt. Voeg naar smaak een scheutje amandelolie toe voor een glanzende afwerking.
- Blancheer de bloemkoolroosjes, brunoise van de bloemkoolstam, bloemkoolnerf en bladeren in een pan tot ze knapperig zijn.
- Garneer met Crunchy Buckwheat, Bulgur en groene kruiden olie voor een verfijnde en smaakvolle presentatie.