Home Inspiratie Bloemkool texturen met Crunchy granen

Bloemkool texturen met Crunchy granen

Bloemkool texturen met Crunchy granen

Ingrediënten 

  • Bloemkool, nerf en bladeren
  • Crunchy Buckwheat
  • Crunchy Bulgur
  • Groene kruiden olie
  • Emulbinder
  • Amandelolie 
  • Melk 

Bereidingswijze 

  1. Voor de crème van bloemkool: Kook bloemkoolroosjes in melk tot ze zacht zijn. Mix de gekookte bloemkool glad en bind het mengsel met Emulbinder tot de gewenste dikte is bereikt. Voeg naar smaak een scheutje amandelolie toe voor een glanzende afwerking. 
  2. Blancheer de bloemkoolroosjes, brunoise van de bloemkoolstam, bloemkoolnerf en bladeren in een pan tot ze knapperig zijn. 
  3. Garneer met Crunchy Buckwheat, Bulgur en groene kruiden olie voor een verfijnde en smaakvolle presentatie.

Producten

Crunchy Buckwheat

Crunchy Buckwheat

Grains & Seeds

Crunchy Bulgur

Crunchy Bulgur

Grains & Seeds

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders