Pan Cristal met Carpaccio van tomaat en crème van Burrata

Pan Cristal | Carpaccio van Coeur de Boeuf | Spongecake van Basilicum | Crème van burrata | Rice Crispies Tomato
Crème van burrata
Ingrediënten
- 240g burrata
- 100g melk
- 7g Agar+
Bereiding
- Verwarm de melk en Agar+ tot 80°C.
- Mix de burrata glad in een blender.
- Meng de burrata met de melk en Agar+ in de gewenste vorm en laat opstijven.
Spongecake van Basilicum
Ingrediënten
- 80g Natural Paste Roasted Almond - Migino
- 120g Polydextrose
- 40g bloem
- 270g water
- 40g Albumine High Whip
- 100g basilicum
- 3g Emulbinder
- 1g zout
Bereiding
- Mix water met Albumine High Whip.
- Meng Polydextrose met de bloem en Emulbinder.
- Mix Natural Paste Almond met basilicum en zout.
- Meng alles onder elkaar.
- Vul een espumafles met het mengsel.
- Plaats 3 gasbommetjes in de fles.
- Laat rusten in de koeling.
- Vul kartonnen bekers tot de helft.
- Gaar in de microgolf voor 45-50 seconden op 800W.
Pan Cristal met Carpaccio van tomaat en crème van Burrata

Pan Cristal | Carpaccio van Coeur de Boeuf | Spongecake van Basilicum | Crème van burrata | Rice Crispies Tomato
Crème van burrata
Ingrediënten
- 240g burrata
- 100g melk
- 7g Agar+
Bereiding
- Verwarm de melk en Agar+ tot 80°C.
- Mix de burrata glad in een blender.
- Meng de burrata met de melk en Agar+ in de gewenste vorm en laat opstijven.
Spongecake van Basilicum
Ingrediënten
- 80g Natural Paste Roasted Almond - Migino
- 120g Polydextrose
- 40g bloem
- 270g water
- 40g Albumine High Whip
- 100g basilicum
- 3g Emulbinder
- 1g zout
Bereiding
- Mix water met Albumine High Whip.
- Meng Polydextrose met de bloem en Emulbinder.
- Mix Natural Paste Almond met basilicum en zout.
- Meng alles onder elkaar.
- Vul een espumafles met het mengsel.
- Plaats 3 gasbommetjes in de fles.
- Laat rusten in de koeling.
- Vul kartonnen bekers tot de helft.
- Gaar in de microgolf voor 45-50 seconden op 800W.