Home Inspiratie Pan Cristal met Carpaccio van tomaat en crème van Burrata

Pan Cristal met Carpaccio van tomaat en crème van Burrata

Pan Cristal met Carpaccio van tomaat en crème van Burrata

Pan Cristal | Carpaccio van Coeur de Boeuf | Spongecake van Basilicum | Crème van burrata | Rice Crispies Tomato

Crème van burrata

Ingrediënten

  • 240g burrata
  • 100g melk
  • 7g Agar+

Bereiding

  1. Verwarm de melk en Agar+ tot 80°C.
  2. Mix de burrata glad in een blender.
  3. Meng de burrata met de melk en Agar+ in de gewenste vorm en laat opstijven.

Spongecake van Basilicum

Ingrediënten

Bereiding

  1. Mix water met Albumine High Whip. 
  2. Meng Polydextrose met de bloem en Emulbinder. 
  3. Mix Natural Paste Almond met basilicum en zout. 
  4. Meng alles onder elkaar. 
  5. Vul een espumafles met het mengsel. 
  6. Plaats 3 gasbommetjes in de fles. 
  7. Laat rusten in de koeling. 
  8. Vul kartonnen bekers tot de helft. 
  9. Gaar in de microgolf voor 45-50 seconden op 800W.

Producten

Agar +

Agar +

Gellings & Binders

Tomato

Tomato

Rice Crispies

Albumine High Whip

Albumine High Whip

Gellings & Binders

Polydextrose

Polydextrose

Sugars