Home Inspiratie Madeleines met lakkage van framboos

Madeleines met lakkage van framboos

Madeleines met lakkage van framboos

Madeleines

Ingrediënten 

  • 200 gram bloem
  • 220 gram eieren
  • 240 gram suiker
  • 160 gram geklaarde boter
  • 40 gram olie
  • 6 gram bakpoeder

Lakkage & afwerkikng 

Ingrediënten 

Bereidingswijze 

  1. Madeleines: Meng de bloem met suiker en bakpoeder. Roer de eieren erdoorheen. Voeg de geklaarde boter en olie toe. Bak de madeleines gedurende 8 tot 10 minuten op 200°C.
  2. Lakkage: Kook de frambozen met siroop, Natural Gelatin Powder en Emulbinder kort. Dompel de afgekoelde madeleines onder in de warme lakkage en bak ze vervolgens gedurende 2 tot 4 minuten op 160 °C.
  3. Afwerking: Garneer de madeleines met een toefje roomkaas of platte kaas, een beetje Caviaroli Modena en cress voor een verfijnde en smaakvolle presentatie.

Producten

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders

Natural Gelatin Powder

Natural Gelatin Powder

Gellings & Binders