Madeleines met lakkage van framboos
Madeleines
Ingrediënten
- 200 gram bloem
- 220 gram eieren
- 240 gram suiker
- 160 gram geklaarde boter
- 40 gram olie
- 6 gram bakpoeder
Lakkage & afwerkikng
Ingrediënten
- 200 gram frambozen
- 100 gram siroop (50g suiker + 50g water)
- 4 gram Natural Gelatin Powder
- 1 gram Emulbinder
- Caviaroli Modena - Food Revolution by Didess
- Cress
Bereidingswijze
- Madeleines: Meng de bloem met suiker en bakpoeder. Roer de eieren erdoorheen. Voeg de geklaarde boter en olie toe. Bak de madeleines gedurende 8 tot 10 minuten op 200°C.
- Lakkage: Kook de frambozen met siroop, Natural Gelatin Powder en Emulbinder kort. Dompel de afgekoelde madeleines onder in de warme lakkage en bak ze vervolgens gedurende 2 tot 4 minuten op 160 °C.
- Afwerking: Garneer de madeleines met een toefje roomkaas of platte kaas, een beetje Caviaroli Modena en cress voor een verfijnde en smaakvolle presentatie.
Madeleines met lakkage van framboos
Madeleines
Ingrediënten
- 200 gram bloem
- 220 gram eieren
- 240 gram suiker
- 160 gram geklaarde boter
- 40 gram olie
- 6 gram bakpoeder
Lakkage & afwerkikng
Ingrediënten
- 200 gram frambozen
- 100 gram siroop (50g suiker + 50g water)
- 4 gram Natural Gelatin Powder
- 1 gram Emulbinder
- Caviaroli Modena - Food Revolution by Didess
- Cress
Bereidingswijze
- Madeleines: Meng de bloem met suiker en bakpoeder. Roer de eieren erdoorheen. Voeg de geklaarde boter en olie toe. Bak de madeleines gedurende 8 tot 10 minuten op 200°C.
- Lakkage: Kook de frambozen met siroop, Natural Gelatin Powder en Emulbinder kort. Dompel de afgekoelde madeleines onder in de warme lakkage en bak ze vervolgens gedurende 2 tot 4 minuten op 160 °C.
- Afwerking: Garneer de madeleines met een toefje roomkaas of platte kaas, een beetje Caviaroli Modena en cress voor een verfijnde en smaakvolle presentatie.