Pâtes de fruits
Ingrediënten
- 200 gram puree rood fruit
- 100 gram siroop (50g water + 50g suiker)
- 4 gram Natural Gelatin Powder
- 1 gram Emulbinder
Bereidingswijze
- Kook de frambozen met siroop, Emulbinder en Natural Gelatin Powder kort in een pan.
- Giet het mengsel in de gewenste vorm(en) en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
Geniet van deze heerlijke en fruitige Pâtes de fruits, een perfecte zoete traktatie voor elke gelegenheid!
Pâtes de fruits
Ingrediënten
- 200 gram puree rood fruit
- 100 gram siroop (50g water + 50g suiker)
- 4 gram Natural Gelatin Powder
- 1 gram Emulbinder
Bereidingswijze
- Kook de frambozen met siroop, Emulbinder en Natural Gelatin Powder kort in een pan.
- Giet het mengsel in de gewenste vorm(en) en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
Geniet van deze heerlijke en fruitige Pâtes de fruits, een perfecte zoete traktatie voor elke gelegenheid!