Crème van olijven

Ingrediënten:
- 200 gram olijvensap
- 10 gram Natural Emulsifier
- 20 gram Inulines Blend
- 8 gram Emulbinder
- 40 gram olijfolie
Bereidingswijze:
- Mix het olijvensap met de Natural Emulsifier , Inulines blend en Emulbinder.
- Voeg geleidelijk de olijfolie toe en laat het mengsel rusten in de koelkast.
Je kunt er ook voor kiezen om het mengsel in een vorm te gieten, in te vriezen en te ontvormen voor een andere textuur.
Crème van olijven

Ingrediënten:
- 200 gram olijvensap
- 10 gram Natural Emulsifier
- 20 gram Inulines Blend
- 8 gram Emulbinder
- 40 gram olijfolie
Bereidingswijze:
- Mix het olijvensap met de Natural Emulsifier , Inulines blend en Emulbinder.
- Voeg geleidelijk de olijfolie toe en laat het mengsel rusten in de koelkast.
Je kunt er ook voor kiezen om het mengsel in een vorm te gieten, in te vriezen en te ontvormen voor een andere textuur.