Krokant van framboos
Ingrediënten
- 175g frambozencoulis
- 25g Merlotazijn
- 80g Polydextrose
- 80g Isomalt
- 10g Emulbinder
Bereiding
- Meng alle ingrediënten in de thermomix gedurende 10 minuten op 80°C.
- Laat het geheel rusten in de koeling.
- Smeer dun uit op een bakmatje met behulp van een sjabloon.
- Bak 1u à 1u30 op 90°C in een heteluchtoven (zonder ventilatie)
Krokant van framboos
Ingrediënten
- 175g frambozencoulis
- 25g Merlotazijn
- 80g Polydextrose
- 80g Isomalt
- 10g Emulbinder
Bereiding
- Meng alle ingrediënten in de thermomix gedurende 10 minuten op 80°C.
- Laat het geheel rusten in de koeling.
- Smeer dun uit op een bakmatje met behulp van een sjabloon.
- Bak 1u à 1u30 op 90°C in een heteluchtoven (zonder ventilatie)