Whisky-ijs met Ananas
Ingrediënten whisky-ijs:
- 500 gram melk
- 100 gram slagroom
- 70 gram suiker
- 30 gram Dextrose
- 18 gram mager melkpoeder
- 30 gram Polydextrose
- 10 gram Natural Gelatin Powder
- 20 gram Inulines Blend
- 70 gram whisky
Overige ingrediënten:
- Ananas
- Flambeersuiker
- Meng alle ingrediënten voor het whisky-ijs, behalve de whisky, samen en verwarm het mengsel tot 80 °C.
- Laat het mengsel afkoelen tot 40 °C en meng de whisky erdoorheen.
- Laat het volledig afkoelen.
- Serveer het ijs van whisky met plakjes ananas en flambeersuiker. Steek het suiker aan tafel aan voor een extra beleving.
Whisky-ijs met Ananas
Ingrediënten whisky-ijs:
- 500 gram melk
- 100 gram slagroom
- 70 gram suiker
- 30 gram Dextrose
- 18 gram mager melkpoeder
- 30 gram Polydextrose
- 10 gram Natural Gelatin Powder
- 20 gram Inulines Blend
- 70 gram whisky
Overige ingrediënten:
- Ananas
- Flambeersuiker
- Meng alle ingrediënten voor het whisky-ijs, behalve de whisky, samen en verwarm het mengsel tot 80 °C.
- Laat het mengsel afkoelen tot 40 °C en meng de whisky erdoorheen.
- Laat het volledig afkoelen.
- Serveer het ijs van whisky met plakjes ananas en flambeersuiker. Steek het suiker aan tafel aan voor een extra beleving.