Home Inspiratie Whisky-ijs met Ananas

Whisky-ijs met Ananas

Whisky-ijs met Ananas

Ingrediënten whisky-ijs:

  • 500 gram melk 
  • 100 gram slagroom 
  •  70 gram suiker 
  •  30 gram Dextrose 
  •  18 gram mager melkpoeder 
  •  30 gram Polydextrose 
  •  10 gram Natural Gelatin Powder
  •  20 gram Inulines Blend 
  •  70 gram whisky

Overige ingrediënten:

  • Ananas
  • Flambeersuiker
Bereidingswijze
  1. Meng alle ingrediënten voor het whisky-ijs, behalve de whisky, samen en verwarm het mengsel tot 80 °C.
  2. Laat het mengsel afkoelen tot 40 °C en meng de whisky erdoorheen. 
  3. Laat het volledig afkoelen. 
  4. Serveer het ijs van whisky met plakjes ananas en flambeersuiker. Steek het suiker aan tafel aan voor een extra beleving. 

Producten

Dextrose

Dextrose

Sugars

Inulines Blend

Inulines Blend

Gellings & Binders

Natural Gelatin Powder

Natural Gelatin Powder

Gellings & Binders

Polydextrose

Polydextrose

Sugars