Spongecake van groene kruiden met gerookte paling
Gedroogde spongecake van groene kruiden | Gerookte paling | Caviaroli Pearls | Cress | Groene kruiden
Spongecake van groene kruiden
Ingrediënten
- 80g Natural Paste Roasted Almond - Migino
- 120g Polydextrose
- 40g bloem
- 270g water
- 40g Albumine High Whip
- 100g groene kruiden
- 3g Emulbinder
- 1g zout
Bereiding
- Mix water met Albumine High Whip.
- Meng Polydextrose met de bloem en Emulbinder.
- Mix Natural Paste Roasted Almond met groene kruiden en zout.
- Meng alles onder elkaar.
- Vul een espumafles met het mengsel.
- Plaats 3 gasbommetjes in de fles.
- Laat rusten in de koeling.
- Vul kartonnen bekers tot de helft.
- Gaar in de microgolf voor 45-50 seconden op 800W.
- Ontvorm en snijdt in gewenste vorm.
- Laat drogen op 50 à 55°C voor 2 à 3u.
Spongecake van groene kruiden met gerookte paling
Gedroogde spongecake van groene kruiden | Gerookte paling | Caviaroli Pearls | Cress | Groene kruiden
Spongecake van groene kruiden
Ingrediënten
- 80g Natural Paste Roasted Almond - Migino
- 120g Polydextrose
- 40g bloem
- 270g water
- 40g Albumine High Whip
- 100g groene kruiden
- 3g Emulbinder
- 1g zout
Bereiding
- Mix water met Albumine High Whip.
- Meng Polydextrose met de bloem en Emulbinder.
- Mix Natural Paste Roasted Almond met groene kruiden en zout.
- Meng alles onder elkaar.
- Vul een espumafles met het mengsel.
- Plaats 3 gasbommetjes in de fles.
- Laat rusten in de koeling.
- Vul kartonnen bekers tot de helft.
- Gaar in de microgolf voor 45-50 seconden op 800W.
- Ontvorm en snijdt in gewenste vorm.
- Laat drogen op 50 à 55°C voor 2 à 3u.