Ravioli van Rode Biet met geitenkaas
Ingrediënten:
Crème van geitenkaas:
- 300 g zachte geitenkaas
- 120 g Active Citrus Fibre
Overigen:
- Vegetable sheets Beetroot - Food Revolution By Didess
- Dashibouillon
- Crunchy Grains & Seeds Buckwheat
- Cress
Bereidingswijze:
Crème van geitenkaas:
- Meng de zachte geitenkaas met de active citrusfibre.
- Klop of mix het mengsel goed tot een homogene crème. Dit kan koud, maar de crème kan ook warm worden bereid, afhankelijk van voorkeur.
Tip: Door de citrusvezel toe te voegen, blijft de crème stevig en smelt niet in de ravioli.
- Snijd dunne vellen van de rode biet.
- Vul de vellen met de geitenkaascrème.
- Dicht de randen door ze met een beetje water aan elkaar te kleven.
- Blancheer de gevulde bietenvellen kort in kokend water, zodat ze zacht maar nog stevig blijven.
- Laat ze uitlekken.
Afwerking:
- Verwarm de dashibouillon kort voor het serveren.
- Giet de dashibouillon in een diep bord.
- Plaats de ravioli’s van rode biet voorzichtig op de bouillon.
- Werk het gerecht af met een extra toefje crème van geitenkaas op de ravioli.
- Voeg een takje groen toe voor kleur en smaak.
- Strooi wat Crunchy Grains & Seeds Buckwheat over het gerecht voor een knapperige textuur.
Ravioli van Rode Biet met geitenkaas
Ingrediënten:
Crème van geitenkaas:
- 300 g zachte geitenkaas
- 120 g Active Citrus Fibre
Overigen:
- Vegetable sheets Beetroot - Food Revolution By Didess
- Dashibouillon
- Crunchy Grains & Seeds Buckwheat
- Cress
Bereidingswijze:
Crème van geitenkaas:
- Meng de zachte geitenkaas met de active citrusfibre.
- Klop of mix het mengsel goed tot een homogene crème. Dit kan koud, maar de crème kan ook warm worden bereid, afhankelijk van voorkeur.
Tip: Door de citrusvezel toe te voegen, blijft de crème stevig en smelt niet in de ravioli.
- Snijd dunne vellen van de rode biet.
- Vul de vellen met de geitenkaascrème.
- Dicht de randen door ze met een beetje water aan elkaar te kleven.
- Blancheer de gevulde bietenvellen kort in kokend water, zodat ze zacht maar nog stevig blijven.
- Laat ze uitlekken.
Afwerking:
- Verwarm de dashibouillon kort voor het serveren.
- Giet de dashibouillon in een diep bord.
- Plaats de ravioli’s van rode biet voorzichtig op de bouillon.
- Werk het gerecht af met een extra toefje crème van geitenkaas op de ravioli.
- Voeg een takje groen toe voor kleur en smaak.
- Strooi wat Crunchy Grains & Seeds Buckwheat over het gerecht voor een knapperige textuur.