Home Inspiratie Ravioli van Rode Biet met geitenkaas

Ravioli van Rode Biet met geitenkaas

Ravioli van Rode Biet met geitenkaas

Ingrediënten:

Crème van geitenkaas:

  • 300 g zachte geitenkaas
  • 120 g Active Citrus Fibre

Overigen:

  • Vegetable sheets Beetroot - Food Revolution By Didess
  • Dashibouillon
  • Crunchy Grains & Seeds Buckwheat
  • Cress

Bereidingswijze:

Crème van geitenkaas:

  1. Meng de zachte geitenkaas met de active citrusfibre.
  2. Klop of mix het mengsel goed tot een homogene crème. Dit kan koud, maar de crème kan ook warm worden bereid, afhankelijk van voorkeur. 

Tip: Door de citrusvezel toe te voegen, blijft de crème stevig en smelt niet in de ravioli. 

Vegetable Sheets Rode Biet voorbereiden:
  1. Snijd dunne vellen van de rode biet.
  2. Vul de vellen met de geitenkaascrème.
  3. Dicht de randen door ze met een beetje water aan elkaar te kleven.
  4. Blancheer de gevulde bietenvellen kort in kokend water, zodat ze zacht maar nog stevig blijven.
  5. Laat ze uitlekken.

Afwerking:

  1. Verwarm de dashibouillon kort voor het serveren.
  2. Giet de dashibouillon in een diep bord.
  3. Plaats de ravioli’s van rode biet voorzichtig op de bouillon.
  4. Werk het gerecht af met een extra toefje crème van geitenkaas op de ravioli.
  5. Voeg een takje groen toe voor kleur en smaak.
  6. Strooi wat Crunchy Grains & Seeds Buckwheat over het gerecht voor een knapperige textuur.

Producten

Crunchy Buckwheat

Crunchy Buckwheat

Grains & Seeds

New Active Citrus Fiber

Active Citrus Fiber

Gellings & Binders