Klassiek oubliebeslag
Ingrediënten:
- 100 gram boter
- 100 gram eiwit
- 85 gram bloem
- 100 gram suiker
- 5 gram Emulbinder
Bereidingswijze:
- Meng bloem, suiker en Emulbinder in een kom.
- Voeg eiwit toe en mix goed.
- Laat de boter smelten en meng deze erdoorheen.
- Strijk het beslag uit in de gewenste mal.
- Bak af op 180 °C gedurende 6 tot 7 minuten, afhankelijk van de mal.
Opmerking: Zorg ervoor dat de mal geschikt is voor de aangegeven baktemperatuur en houd de koekjes goed in de gaten tijdens het bakken om te voorkomen dat ze te veel kleur krijgen. De baktijd kan variëren afhankelijk van de gebruikte mal en de gewenste textuur.
Klassiek oubliebeslag
Ingrediënten:
- 100 gram boter
- 100 gram eiwit
- 85 gram bloem
- 100 gram suiker
- 5 gram Emulbinder
Bereidingswijze:
- Meng bloem, suiker en Emulbinder in een kom.
- Voeg eiwit toe en mix goed.
- Laat de boter smelten en meng deze erdoorheen.
- Strijk het beslag uit in de gewenste mal.
- Bak af op 180 °C gedurende 6 tot 7 minuten, afhankelijk van de mal.
Opmerking: Zorg ervoor dat de mal geschikt is voor de aangegeven baktemperatuur en houd de koekjes goed in de gaten tijdens het bakken om te voorkomen dat ze te veel kleur krijgen. De baktijd kan variëren afhankelijk van de gebruikte mal en de gewenste textuur.