Cranberry en kersijs
Ingrediënten:
Siroop:
- 300 gram water
- 110 gram suiker
- 30 gram Dextrose
- 80 gram Polydextrose
- 20 gram Emulbinder
Overige:
- 400 gram kersenpuree
- 200 gram basis siroop
- 15 gram Merlot azijn
- 30 gram Inulines Blend
- 6 gram Natural Gelatin Powder
Bereiding:
- Maak eerst de siroop door water, suiker, Dextrose, Polydextrose en Emulbinder kort te koken en te laten afkoelen tot 4°C.
- Neem de basis siroop en warm de Natural Gelatin Powder op tot 80 °C.
- Mix het vervolgens met de kersenpuree, Merlot azijn en Inulines Blend.
- Voeg de Natural Gelatin Powder later toe om te voorkomen dat de siroop gaat geleren.
Cranberry en kersijs
Ingrediënten:
Siroop:
- 300 gram water
- 110 gram suiker
- 30 gram Dextrose
- 80 gram Polydextrose
- 20 gram Emulbinder
Overige:
- 400 gram kersenpuree
- 200 gram basis siroop
- 15 gram Merlot azijn
- 30 gram Inulines Blend
- 6 gram Natural Gelatin Powder
Bereiding:
- Maak eerst de siroop door water, suiker, Dextrose, Polydextrose en Emulbinder kort te koken en te laten afkoelen tot 4°C.
- Neem de basis siroop en warm de Natural Gelatin Powder op tot 80 °C.
- Mix het vervolgens met de kersenpuree, Merlot azijn en Inulines Blend.
- Voeg de Natural Gelatin Powder later toe om te voorkomen dat de siroop gaat geleren.