Home Inspiratie Cranberry en kersijs

Cranberry en kersijs

Cranberry en kersijs

Ingrediënten:

Siroop:

  • 300 gram water
  • 110 gram suiker
  • 30 gram Dextrose
  • 80 gram Polydextrose
  • 20 gram Emulbinder

Overige:

  • 400 gram kersenpuree
  • 200 gram basis siroop
  • 15 gram Merlot azijn
  • 30 gram Inulines Blend
  • 6 gram Natural Gelatin Powder

Bereiding:

  1. Maak eerst de siroop door water, suiker, Dextrose, Polydextrose en Emulbinder kort te koken en te laten afkoelen tot 4°C.
  2. Neem de basis siroop en warm de Natural Gelatin Powder op tot 80 °C.
  3. Mix het vervolgens met de kersenpuree, Merlot azijn en Inulines Blend.
  4. Voeg de Natural Gelatin Powder later toe om te voorkomen dat de siroop gaat geleren.

Producten

Dextrose

Dextrose

Sugars

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders

Inulines Blend

Inulines Blend

Gellings & Binders

Natural Gelatin Powder

Natural Gelatin Powder

Gellings & Binders

Polydextrose

Polydextrose

Sugars