Shaved crémeux van Citroen & Mango
Ingrediënten
- 220 ml citroensap
- 50 ml mangopuree
- 20 g Creamy Gel
- 140 g suiker
- 200 g Creamy Upfield
- 50 g Inulines Blend
- Retro Lukken - Didess
Bereidingswijze
- Meng suiker, Inulines Blend en Creamy Gel en voeg citroensap en mangopuree toe. Verwarm het mengsel tot 60 °C.
- Voeg Creamy Upfield toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50 °C en mix tot een mooie crème.
- Vries het geheel in.
- Maak shaved ice met behulp van een ice shaver.
- Serveer in combinatie met lukken.
Shaved crémeux van Citroen & Mango
Ingrediënten
- 220 ml citroensap
- 50 ml mangopuree
- 20 g Creamy Gel
- 140 g suiker
- 200 g Creamy Upfield
- 50 g Inulines Blend
- Retro Lukken - Didess
Bereidingswijze
- Meng suiker, Inulines Blend en Creamy Gel en voeg citroensap en mangopuree toe. Verwarm het mengsel tot 60 °C.
- Voeg Creamy Upfield toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50 °C en mix tot een mooie crème.
- Vries het geheel in.
- Maak shaved ice met behulp van een ice shaver.
- Serveer in combinatie met lukken.