Kerstbal
Ingrediënten
- Glazen bol
- Crumble Brazil Koffie - Elements by Didess
- Cocktail-Foam Pornstar Martini - Food Revolution by Didess
- Coulis passievrucht & vodka
- Zure room
- Yopol
- Kroontje van een kerstbal
- Crumble van Pain Turc - Didess
Glazen bol
Ingrediënten
- Isomalt
Bereiding
- Verwarm Isomalt tot 180°C.
- Laat afkoelen tot 160°C.
- Vul een bolvorm en giet de overtollige massa eruit.
- Laat +/- 15 à 20 minuten uitharden.
- Ontvorm de bollen voorzichtig.
Coulis van passievrucht & vodka
Ingrediënten
- 200 g puree passievrucht
- 40 g vodka vanille
- 20 g suiker
- 6 g Emulbinder
Bereiding
- Meng vodka, suiker en passievrucht onder elkaar.
- Warm het geheel op tot 37°C.
- Voeg Emulbinder toe en mix tot een mooie coulis.
- Doe het geheel in een spuitzak.
Kerstbal
Ingrediënten
- Glazen bol
- Crumble Brazil Koffie - Elements by Didess
- Cocktail-Foam Pornstar Martini - Food Revolution by Didess
- Coulis passievrucht & vodka
- Zure room
- Yopol
- Kroontje van een kerstbal
- Crumble van Pain Turc - Didess
Glazen bol
Ingrediënten
- Isomalt
Bereiding
- Verwarm Isomalt tot 180°C.
- Laat afkoelen tot 160°C.
- Vul een bolvorm en giet de overtollige massa eruit.
- Laat +/- 15 à 20 minuten uitharden.
- Ontvorm de bollen voorzichtig.
Coulis van passievrucht & vodka
Ingrediënten
- 200 g puree passievrucht
- 40 g vodka vanille
- 20 g suiker
- 6 g Emulbinder
Bereiding
- Meng vodka, suiker en passievrucht onder elkaar.
- Warm het geheel op tot 37°C.
- Voeg Emulbinder toe en mix tot een mooie coulis.
- Doe het geheel in een spuitzak.