Home Inspiratie Kerstbal

Kerstbal

Kerstbal

Ingrediënten

Glazen bol

Ingrediënten

  • Isomalt

Bereiding

  1. Verwarm Isomalt tot 180°C. 
  2. Laat afkoelen tot 160°C. 
  3. Vul een bolvorm en giet de overtollige massa eruit. 
  4. Laat +/- 15 à 20 minuten uitharden. 
  5. Ontvorm de bollen voorzichtig.

Coulis van passievrucht & vodka

Ingrediënten

  • 200 g puree passievrucht 
  • 40 g vodka vanille 
  • 20 g suiker 
  • 6 g Emulbinder

Bereiding

  1. Meng vodka, suiker en passievrucht onder elkaar. 
  2. Warm het geheel op tot 37°C. 
  3. Voeg Emulbinder toe en mix tot een mooie coulis. 
  4. Doe het geheel in een spuitzak.

Producten

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders

Isomalt

Isomalt

Sugars