Herfst in het bos
Ingrediënten
- Crémeux Hazelnoot
- Crumble Brazil Koffie - Elements by Didess
- Cocktail-Foam Pornstar Martini - Food Revolution by Didess
- Coulis van passievrucht en vodka
- Crunchy Nut Hazelnut - Food Revolution by Didess
Crémeux hazelnoot
Ingrediënten
- Karamel (65 g suiker + 80 g room 35%)
- 75 g Natural Paste Roasted Hazelnut - Migino
- 3 g zout
- 2 g Gelatin Powder
Bereiding
- Warm de room op.
- Karamelliseer de suiker en blus met de opgewarmde room.
- Voeg zout en Gelatin Powder toe aan de Natural Paste Roasted Hazelnut.
- Voeg dit mengsel toe aan de karamel en laat afkoelen.
- Mix het geheel.
Coulis van passievrucht en vodka
Ingrediënten
- 200 g puree passievrucht
- 40 g Vodka Vanille
- 20 g suiker
- 6 g Emulbinder
Bereiding
- Meng vodka, suiker en passievrucht onder elkaar.
- Warm het geheel op tot 37°C.
- Voeg Emulbinder toe en mix tot een mooie coulis.
- Doe het geheel in een spuitzak.
Herfst in het bos
Ingrediënten
- Crémeux Hazelnoot
- Crumble Brazil Koffie - Elements by Didess
- Cocktail-Foam Pornstar Martini - Food Revolution by Didess
- Coulis van passievrucht en vodka
- Crunchy Nut Hazelnut - Food Revolution by Didess
Crémeux hazelnoot
Ingrediënten
- Karamel (65 g suiker + 80 g room 35%)
- 75 g Natural Paste Roasted Hazelnut - Migino
- 3 g zout
- 2 g Gelatin Powder
Bereiding
- Warm de room op.
- Karamelliseer de suiker en blus met de opgewarmde room.
- Voeg zout en Gelatin Powder toe aan de Natural Paste Roasted Hazelnut.
- Voeg dit mengsel toe aan de karamel en laat afkoelen.
- Mix het geheel.
Coulis van passievrucht en vodka
Ingrediënten
- 200 g puree passievrucht
- 40 g Vodka Vanille
- 20 g suiker
- 6 g Emulbinder
Bereiding
- Meng vodka, suiker en passievrucht onder elkaar.
- Warm het geheel op tot 37°C.
- Voeg Emulbinder toe en mix tot een mooie coulis.
- Doe het geheel in een spuitzak.