Home Inspiratie Herfst in het bos

Herfst in het bos

Ingrediënten

Crémeux hazelnoot

Ingrediënten

Bereiding

  1. Warm de room op. 
  2. Karamelliseer de suiker en blus met de opgewarmde room. 
  3. Voeg zout en Gelatin Powder toe aan de Natural Paste Roasted Hazelnut.
  4. Voeg dit mengsel toe aan de karamel en laat afkoelen. 
  5. Mix het geheel.

Coulis van passievrucht en vodka

Ingrediënten

  • 200 g puree passievrucht 
  • 40 g Vodka Vanille 
  • 20 g suiker 
  • 6 g Emulbinder

Bereiding

  1. Meng vodka, suiker en passievrucht onder elkaar. 
  2. Warm het geheel op tot 37°C. 
  3. Voeg Emulbinder toe en mix tot een mooie coulis. 
  4. Doe het geheel in een spuitzak.

Producten

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders

Gelatin Powder

Gelatin Powder

Gellings & Binders