Home Inspiratie Bordalou Parisienne

Bordalou Parisienne

Bordalou Parisienne

Ingrediënten

Bordalou

Bereiding

  1. Ontdooi de Bordalou Basis en leg de stukken abrikoos op de taartjes. 
  2. Verwarm uw oven voor op 170°C. 
  3. Bak ongeveer 40 minuten af op 170°C. 
  4. Laat de taartjes volledig afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.

Coulis abrikoos

Ingrediënten

  • 200 g puree abrikoos 
  • 60 g vlierbloesemsiroop 
  • 4 g Emulbinder

Bereiding

  1. Meng abrikozenpuree met vlierbloesemsiroop. 
  2. Voeg Emulbinder toe en mix tot een gladde coulis. 
  3. Doe het geheel in een spuitzak.

Espuma van pistache

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm het water en suiker tot siroop. 
  2. Meng de siroop met Natural Paste Roasted Pistachio, room en melk. 
  3. Voeg Gelatin Powder toe en mix tot een mooie structuur. 
  4. Doe het geheel in een sifon (met 1 bommetje). Opgelet: schud niet te hard met de bus.

Producten

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders

Gelatin Powder

Gelatin Powder

Gellings & Binders