Bordalou Parisienne
Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Abrikozen
- Espuma van pistache
- Spongecake Pistache - Elements by Didess
- Coulis Abrikoos
- Goud papier
- Natural Oil Roasted Pistachio - Migino
Bordalou
Bereiding
- Ontdooi de Bordalou Basis en leg de stukken abrikoos op de taartjes.
- Verwarm uw oven voor op 170°C.
- Bak ongeveer 40 minuten af op 170°C.
- Laat de taartjes volledig afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Coulis abrikoos
Ingrediënten
- 200 g puree abrikoos
- 60 g vlierbloesemsiroop
- 4 g Emulbinder
Bereiding
- Meng abrikozenpuree met vlierbloesemsiroop.
- Voeg Emulbinder toe en mix tot een gladde coulis.
- Doe het geheel in een spuitzak.
Espuma van pistache
Ingrediënten
- 80 g Natural Paste Roasted Pistachio - Migino
- 400 g room 35%
- 100 g melk
- 4 g Gelatin Powder
- 120 g suikersiroop: 60 g suiker + 60 g water
Bereiding
- Verwarm het water en suiker tot siroop.
- Meng de siroop met Natural Paste Roasted Pistachio, room en melk.
- Voeg Gelatin Powder toe en mix tot een mooie structuur.
- Doe het geheel in een sifon (met 1 bommetje). Opgelet: schud niet te hard met de bus.
Bordalou Parisienne
Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Abrikozen
- Espuma van pistache
- Spongecake Pistache - Elements by Didess
- Coulis Abrikoos
- Goud papier
- Natural Oil Roasted Pistachio - Migino
Bordalou
Bereiding
- Ontdooi de Bordalou Basis en leg de stukken abrikoos op de taartjes.
- Verwarm uw oven voor op 170°C.
- Bak ongeveer 40 minuten af op 170°C.
- Laat de taartjes volledig afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Coulis abrikoos
Ingrediënten
- 200 g puree abrikoos
- 60 g vlierbloesemsiroop
- 4 g Emulbinder
Bereiding
- Meng abrikozenpuree met vlierbloesemsiroop.
- Voeg Emulbinder toe en mix tot een gladde coulis.
- Doe het geheel in een spuitzak.
Espuma van pistache
Ingrediënten
- 80 g Natural Paste Roasted Pistachio - Migino
- 400 g room 35%
- 100 g melk
- 4 g Gelatin Powder
- 120 g suikersiroop: 60 g suiker + 60 g water
Bereiding
- Verwarm het water en suiker tot siroop.
- Meng de siroop met Natural Paste Roasted Pistachio, room en melk.
- Voeg Gelatin Powder toe en mix tot een mooie structuur.
- Doe het geheel in een sifon (met 1 bommetje). Opgelet: schud niet te hard met de bus.