Home Inspiratie Bloemkoolcrème met amandelbechamel

Bloemkoolcrème met amandelbechamel

Bloemkoolcrème met amandelbechamel

Ingrediënten:

Bloemkoolcrème

Amandelbechamel

  • 3 eetlepels Amandelpasta
  • 150 ml groentebouillon
  • 5 gram Creamy Gel

Garnituren

Bereiding:

Bloemkoolcrème

  1. Kook bloemkoolroosjes in melk tot ze zacht zijn.
  2. Mix de gekookte bloemkool glad en bind het mengsel met emulbinder tot de gewenste dikte is bereikt.
  3. Voeg naar smaak een scheutje amandelolie toe voor een glanzende afwerking.

Amandelbechamel

  1. Bak de amandelpasta licht aan en blus af met bouillon.
  2. Voeg de Creamy Gel toe en laat het geheel even doorkoken.

Afwerking

  1. Serveer de bloemkoolcrème met Crunchy nut amandel erbovenop.
  2. Garneer met geroosterde amandel, bechamel van amandel en Corn Panko Curry.
  3. Serveer de amandelolie aan de zijkant voor een heerlijke finishing touch!

Producten

Curry

Curry

Corn Pankos

Creamy Gel

Creamy Gel

Gellings & Binders

Emulbinder

Emulbinder

Gellings & Binders