Bloemkoolcrème met amandelbechamel
Ingrediënten:
Bloemkoolcrème
- Bloemkoolroosjes
- Melk
- Emulbinder
- Natural Oil Roasted Almond - Food Revolution by Didess
Amandelbechamel
- 3 eetlepels Amandelpasta
- 150 ml groentebouillon
- 5 gram Creamy Gel
Garnituren
- Geroosterde amandelen
- Corn Panko Curry
- Crunchy Nut Almond - Food Revolution by Didess
- Natural Oil Roasted Almond - Food Revolution by Didess
- Cress
Bereiding:
Bloemkoolcrème
- Kook bloemkoolroosjes in melk tot ze zacht zijn.
- Mix de gekookte bloemkool glad en bind het mengsel met emulbinder tot de gewenste dikte is bereikt.
- Voeg naar smaak een scheutje amandelolie toe voor een glanzende afwerking.
Amandelbechamel
- Bak de amandelpasta licht aan en blus af met bouillon.
- Voeg de Creamy Gel toe en laat het geheel even doorkoken.
Afwerking
- Serveer de bloemkoolcrème met Crunchy nut amandel erbovenop.
- Garneer met geroosterde amandel, bechamel van amandel en Corn Panko Curry.
- Serveer de amandelolie aan de zijkant voor een heerlijke finishing touch!
Bloemkoolcrème met amandelbechamel
Ingrediënten:
Bloemkoolcrème
- Bloemkoolroosjes
- Melk
- Emulbinder
- Natural Oil Roasted Almond - Food Revolution by Didess
Amandelbechamel
- 3 eetlepels Amandelpasta
- 150 ml groentebouillon
- 5 gram Creamy Gel
Garnituren
- Geroosterde amandelen
- Corn Panko Curry
- Crunchy Nut Almond - Food Revolution by Didess
- Natural Oil Roasted Almond - Food Revolution by Didess
- Cress
Bereiding:
Bloemkoolcrème
- Kook bloemkoolroosjes in melk tot ze zacht zijn.
- Mix de gekookte bloemkool glad en bind het mengsel met emulbinder tot de gewenste dikte is bereikt.
- Voeg naar smaak een scheutje amandelolie toe voor een glanzende afwerking.
Amandelbechamel
- Bak de amandelpasta licht aan en blus af met bouillon.
- Voeg de Creamy Gel toe en laat het geheel even doorkoken.
Afwerking
- Serveer de bloemkoolcrème met Crunchy nut amandel erbovenop.
- Garneer met geroosterde amandel, bechamel van amandel en Corn Panko Curry.
- Serveer de amandelolie aan de zijkant voor een heerlijke finishing touch!