Pétale Chocolate Noisette met Crème van Kalamansi
Ingrediënten
- Pétale Chocolate Noisette - Didess
- Crème Kalamansi
- Rice Crispies Citrus
- Cress
Ingrediënten Crème Kalamansi
- 270 g puree kalamansi Boiron
- 140 g suiker
- 20 g Creamy Gel
- 200 g mascarpone
- Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen
Bereiding
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
- Warm het mengsel op tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
Pétale Chocolate Noisette met Crème van Kalamansi
Ingrediënten
- Pétale Chocolate Noisette - Didess
- Crème Kalamansi
- Rice Crispies Citrus
- Cress
Ingrediënten Crème Kalamansi
- 270 g puree kalamansi Boiron
- 140 g suiker
- 20 g Creamy Gel
- 200 g mascarpone
- Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen
Bereiding
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
- Warm het mengsel op tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.