Mille Feuille van Kletskoppen & crème van kalamansi
Ingrediënten
- Crème Kalamansi : 270 g puree Kalamansi, 140 g suiker, 20 g Creamy Gel, 200 g mascarpone.
- Kletskoppen Dessert - Didess
- Rice Crispies Citrus
- Cress
- Limoenzeste
Bereiding
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
- Warm het mengsel op tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
- Begin met het afwisselen van de kletskoppen om lagen te creëren, zoals bij een Mille Feuille. Tussen elke laag kletskoppen voeg je een royale hoeveelheid crème van Kalamansi toe voor een frisse en exotische smaak. Werk ook af met toefjes Kalamansi crème.
- Strooi Rice Crispies Citrus over het geheel knapperige textuur en een verfrissende citrusbeleving.
- Werk het dessert af met een decoratieve toets van cress. Garneer het geheel met limoenzeste om de smaken te accentueren en een aromatische touch toe te voegen.
Mille Feuille van Kletskoppen & crème van kalamansi
Ingrediënten
- Crème Kalamansi : 270 g puree Kalamansi, 140 g suiker, 20 g Creamy Gel, 200 g mascarpone.
- Kletskoppen Dessert - Didess
- Rice Crispies Citrus
- Cress
- Limoenzeste
Bereiding
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
- Warm het mengsel op tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
- Begin met het afwisselen van de kletskoppen om lagen te creëren, zoals bij een Mille Feuille. Tussen elke laag kletskoppen voeg je een royale hoeveelheid crème van Kalamansi toe voor een frisse en exotische smaak. Werk ook af met toefjes Kalamansi crème.
- Strooi Rice Crispies Citrus over het geheel knapperige textuur en een verfrissende citrusbeleving.
- Werk het dessert af met een decoratieve toets van cress. Garneer het geheel met limoenzeste om de smaken te accentueren en een aromatische touch toe te voegen.