Home Inspiratie Kletskoppen met Crème van Kalamansi

Kletskoppen met Crème van Kalamansi

Kletskoppen met Crème van Kalamansi

Ingrediënten:

Crème van Kalamansi:

  • 270 g puree kalamansi
  • 140 g suiker
  • 20 g Creamy Gel
  • 200 g mascarpone

Overige:

Bereiding:

  1. Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
  2. Warm het mengsel op tot 60°C.
  3. Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
  4. Bedek het bord met een laag Crumble Brazil Koffie en schep er crème van kalamansi bovenop.
  5. Zet de kletskoppen recht in de curmble.
  6. Werk ook af met toefjes kalamansi crème.
  7. Strooi Rice Crispies Citrus over het geheel knapperige textuur en een verfrissende citrusbeleving.
  8. Werk het dessert af met een decoratieve toets van cress.
  9. Garneer het geheel met limoenzeste om de smaken te accentueren en een aromatische touch toe te voegen.

Producten

Citrus

Citrus

Rice Crispies

Creamy Gel

Creamy Gel

Gellings & Binders