Kletskoppen met Crème van Kalamansi
Ingrediënten:
Crème van Kalamansi:
- 270 g puree kalamansi
- 140 g suiker
- 20 g Creamy Gel
- 200 g mascarpone
Overige:
- Kletskoppen Dessert - Didess
- Crumble Brazil Koffie - Didess
- Rice Crispies Citrus
- Cress
- Limoenzeste
Bereiding:
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
- Warm het mengsel op tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
- Bedek het bord met een laag Crumble Brazil Koffie en schep er crème van kalamansi bovenop.
- Zet de kletskoppen recht in de curmble.
- Werk ook af met toefjes kalamansi crème.
- Strooi Rice Crispies Citrus over het geheel knapperige textuur en een verfrissende citrusbeleving.
- Werk het dessert af met een decoratieve toets van cress.
- Garneer het geheel met limoenzeste om de smaken te accentueren en een aromatische touch toe te voegen.
Kletskoppen met Crème van Kalamansi
Ingrediënten:
Crème van Kalamansi:
- 270 g puree kalamansi
- 140 g suiker
- 20 g Creamy Gel
- 200 g mascarpone
Overige:
- Kletskoppen Dessert - Didess
- Crumble Brazil Koffie - Didess
- Rice Crispies Citrus
- Cress
- Limoenzeste
Bereiding:
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
- Warm het mengsel op tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
- Bedek het bord met een laag Crumble Brazil Koffie en schep er crème van kalamansi bovenop.
- Zet de kletskoppen recht in de curmble.
- Werk ook af met toefjes kalamansi crème.
- Strooi Rice Crispies Citrus over het geheel knapperige textuur en een verfrissende citrusbeleving.
- Werk het dessert af met een decoratieve toets van cress.
- Garneer het geheel met limoenzeste om de smaken te accentueren en een aromatische touch toe te voegen.