Gelakte aubergine

Ingrediënten
- Aubergine
- Natural Sauce Basil - Food Revolution by Didess
- Corn Panko Green Herbs
- Rice Crispies Tomato
- Gekonfijte tomaten
- Parmezaanse kaas
- Lakkage : 60 g sojasaus, 120 g dashibouillon, 20 g rijstazijn, 8 g Emulbinder
Bereiding
- Kuis de aubergine en versnijd deze in de gewenste vorm.
- Bestrooi royaal met grof zout en laat het vocht wegtrekken.
- Veeg met een keukenrol al het zout van de aubergine.
- Dep nog even na met keukenrol.
- Gaar deze in een pan met een weinig olie, kruid af met peper.
- Laat alle ingrediënten voor de lakkage inkoken tot de gewenste dikte en laat afkoelen.
- Breng de lakkage aan, werk af met Corn Panko Green Herbs, Rice Crispies. Natural Sauce Basil, gekonfijte tomaat, vers geschaafde Parmezaanse kaas dresseren op het bord naar eigen creativiteit, smaak en vakmanschap.
Gelakte aubergine

Ingrediënten
- Aubergine
- Natural Sauce Basil - Food Revolution by Didess
- Corn Panko Green Herbs
- Rice Crispies Tomato
- Gekonfijte tomaten
- Parmezaanse kaas
- Lakkage : 60 g sojasaus, 120 g dashibouillon, 20 g rijstazijn, 8 g Emulbinder
Bereiding
- Kuis de aubergine en versnijd deze in de gewenste vorm.
- Bestrooi royaal met grof zout en laat het vocht wegtrekken.
- Veeg met een keukenrol al het zout van de aubergine.
- Dep nog even na met keukenrol.
- Gaar deze in een pan met een weinig olie, kruid af met peper.
- Laat alle ingrediënten voor de lakkage inkoken tot de gewenste dikte en laat afkoelen.
- Breng de lakkage aan, werk af met Corn Panko Green Herbs, Rice Crispies. Natural Sauce Basil, gekonfijte tomaat, vers geschaafde Parmezaanse kaas dresseren op het bord naar eigen creativiteit, smaak en vakmanschap.