Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux
Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Vanille Cremeux
- Frambozencoulis
- Frambozen
- Blauwe bessen
- Cress
Vanille Cremeux
Ingrediënten:
- 400 g Room
- 80 g Suiker
- 25 g Creamy Gel
- 100 g Mascarpone
- 40 g Witte chocolade
- Vanille naar eigen smaak
Bereidingswijze
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg room en vanille toe.
- Verwarm het geheel tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot er een mooie crème ontstaat.
Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux
Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Vanille Cremeux
- Frambozencoulis
- Frambozen
- Blauwe bessen
- Cress
Vanille Cremeux
Ingrediënten:
- 400 g Room
- 80 g Suiker
- 25 g Creamy Gel
- 100 g Mascarpone
- 40 g Witte chocolade
- Vanille naar eigen smaak
Bereidingswijze
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg room en vanille toe.
- Verwarm het geheel tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot er een mooie crème ontstaat.