Home Inspiratie Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux

Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux

Bordalou Rood Fruit met Vanille Cremeux

Ingrediënten

  • Bordalou Basis - Didess
  • Vanille Cremeux
  • Frambozencoulis
  • Frambozen
  • Blauwe bessen
  • Cress

Vanille Cremeux

Ingrediënten:

  • 400 g Room
  • 80 g Suiker
  • 25 g Creamy Gel
  • 100 g Mascarpone
  • 40 g Witte chocolade
  • Vanille naar eigen smaak

Bereidingswijze

  1. Meng suiker en Creamy Gel en voeg room en vanille toe.
  2. Verwarm het geheel tot 60°C. 
  3. Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot er een mooie crème ontstaat.

Producten

Creamy Gel

Creamy Gel

Gellings & Binders