Gouden Tavola Corn Panko's
De Gouden Tavola-wedstrijd wordt elke 2 jaar georganiseerd naar aanleiding van Tavola, de vakbeurs voor fijne en verse voeding in Kortrijk Xpo.
Innovatie is en blijft een doorslaggevend element bij de Gouden Tavola. Die vernieuwing manifesteert zich op veel verschillende vlakken: compleet nieuwe producten, andere gebruiksmomenten, originele toepassingen, nieuwe doelgroepen,…
Onze panko’s hebben een mooie eerste nominatie in de wacht gesleep in de categorie 'Traiteur'.
Panko is gekend vanwege het Japanse paneermeel en wordt gemaakt op basis van brood.
Het unieke aan deze panko’s is dat ze gemaakt zijn op basis van maïsbloem. Het voordeel is dat ze glutenvrij zijn en bovendien krokanter en luchtiger dan panko’s op tarwebasis.
De maïspanko is verkrijgbaar in zijn pure vorm en ook op smaak gebracht met groene kruiden, curry, kimshi en soja. Ze zijn geschikt voor het paneren van vis, vlees, snacks of te gebruiken als crumble. De panko is makkelijk te verwerken in warme en koude gerechten, met als voordeel behoud van smaak en kleur na verhitten.